Rohkema info nägemiseks:

ATELJEE TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1558; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ATELJEE TALLINN OÜ kohta arvamuslugu!"

ATELJEE TALLINN OÜ hetkeolukord

Juba 1558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ateljee Tallinn OÜ alustas majandustegevust 2010. aastal. Ettevõte opereerib Lilli Jahilo nimelist moebrändi.

Ettevõtte põhitegevuseks on kunstialane loometegevus. Eesmärk on sälitada jätkusuutlikkus ning tugevdada positsiooni kohalikul turul, samuti jätkata ulatuslikuma tegevusega välisturgudel.

Ettevõtte tooteportfell koosneb peamiselt Lilli Jahilo poolt loodud unikaaldisainist, keskendudes naisterõivastele. Põhiline klientuur koosneb eraklientidest, lisaks toimub aktiivne disainialane koostöö ettevõtetega. Lilli Jahilo moebrändi eesmärk on võimestada inimesi läbi hästiistuva rõivastuse. Toodetakse nii väikeseeriaid kui individuaaltellimusi, mis kõik valmivad käsitööna Eesti parimate rätsepate käe all. Toodete valmistamiseks kasutatakse maailma parimaid kangaid, mis tulevad peamiselt Euroopa ja Jaapani tootjatelt. Tehnoloogiates lähtutakse sageli kõrgmoele omastest võtetest ning istuvusele pannakse eriliselt suurt rõhku. See tagab kvaliteedi ning toodete pika eluea, panustades jätkusuutlikusse maailmakäsitlusse.

2022. aastal jätkati arendustegevusi Lilli Jahilo brändi veebiplatvormidega, et kaasajastada teenindusprotsesse ning luua vundament eksporttegevuste tõhustamiseks. Veebiplatvormi arenduse finantseerimiseks sai Ateljee Tallinn OÜ 2022. aastal toetust Euroopa Liidu

Regionaalarengu Fondi meetmest "Loomeettevõtete arenguplaani elluviimise toetus". Lisaks globaalse klientuuri kaasamisele on see vajalik lokaalse klientuuri paremaks haldamiseks, aga ka tootevaliku tutvustamiseks tulenevalt suurenenud huvist veebiostlemise vastu.

2022. aastal suurendati tootmismahte, mis sai võimalikuks tänu heale koostööle allhankepartneritega ning tootmisprotsesside lihvimisele ja juurutamisele eelnevatel aastatel. Tutvustati uusi tootegruppe t-särkide ning rannariiete näol.

2022. aastal jätkati koostööd seniste peamiste koostööpartneritega: Saaremaa Ooperipäevad (Eesti Kontsert), Eesti Kunstimuuseum ning

Volvo (Info-Auto).

Aastal 2023 pannakse jätkuvalt rõhku Lilli Jahilo moebrändi veebiplatvormi edasiarendamisele ja tootmismahtude suurendamisele, eesmärgiga tutvustada brändi veelgi globaalsemas ulatuses ning jõuda rohkemate klientideni väljaspool Eestit. Samuti valmib 2023.

aastal uuenenud LJ veebikodu.

Ateljee Tallinna OÜ-s töötas 2022 aastal 4 töötajat. Töötasusid maksti 94 716 eurot

Müügitulu oli 2022. aastal oli 329 127 eurot.

ATELJEE TALLINN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.