Rohkema info nägemiseks:

AUVÕLG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 550; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUVÕLG OÜ kohta arvamuslugu!"

AUVÕLG OÜ hetkeolukord

Juba 550 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Auvõlg OÜ põhitegevuseks on investeeringute haldus ja omandatud võlanõuete sissenõudmine.

Majandustulemused 2023. majandusaastal oli osaühingu müügitulu 4 770 eurot, mida on aasta varasemaga võrreldes üle 7 korra vähem. Ettevõtte varade maht ulatus seisuga 31. detsember 2023 ca 475 tuhande euroni. Majandustegevus oli küll edukas ja aasta lõpetati 22 607 eurose kasumiga, kuid majandusaastaks seatud kasumi eesmärk jäi täitmata tulenevalt kõrgest inflatsioonist, kõrge riskiga investeeringutest hoidumisest ja madala tulususega varade osakaalust bilansis. Ettevõtte majandustegevust finantseeriti üksnes omakapitali arvelt, mis tagab ettevõttele stabiilsuse, kuid samas jääb kasutamata võõrkapitaliga majandustulemuste võimendamine.

Auvõlg OÜ olulisemad finantsuhtarvude näitajad on järgmised:

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = puhaskasum / keskmine omakapital 2023. aasta - 0,05.

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused 2023. aasta - 86.

Võlakordaja = kohustused / varad 2023. aasta - 0,01.

Ettevõtte tulemuslikkus on veidi halvenenud, sest erinevalt varasematest aastatest on valdav osa ettevõtte tuludest teenitud nö passiivse tuluna (intressitulu, dividendid, üür, tulu omandatud võlanõuete sissenõudmisest ja tulu vara müügist) ning tavapärane tulu teenimine teenuste müügist moodustab marginaalse osa ettevõtte tuludest. Viimastel aastatel tehtud ümberkorraldused, sh OÜ Krediidimenetluse Keskus omandamine ja

Auvõlg OÜ-ga ühendamine ning keskendumine teenuste osutamiselt olemasolevate varade haldamisele, võimaldavad ettevõttel jätkusuutlikult tegutseda ning omanikul ja töötajal seejuures tulemuste saavutamiseks suhteliselt minimaalselt aega panustada.

Auvõlg OÜ 2024. aasta tegevuse eesmärgiks on ettevõtte varade väärtuse säilitamine, mis tähendab varadelt inflatsioonist kõrgema tulu teenimist.

Auvõlg OÜ ei maksa 2024. aastal eelmise majandusaasta eest dividende.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil pole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastuks raamatupidamise aastaaruandes.

AUVÕLG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.