Rohkema info nägemiseks:

HEALTHIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 483; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEALTHIN OÜ kohta arvamuslugu!"

HEALTHIN OÜ hetkeolukord

Juba 483 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ain Aaviksoo (10.06.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

HealthIN on 2010.a asutatud tervishoiuvaldkonna äri-ja tehnoloogiaarenduse ettevõte, mis on spetsialiseerunud tehnoloogiamahuka innovatsiooni edendamisele.

Ettevõtte motoks on „intelligentne tervishoid inimestele“, mis tähendab mugavat võimalust oma tervise eest hoolitsemiseks, kasutades kliendikeskseid teenuseid ja oma tervise jälgimise võimalusi. HealthIN arendab ise ja koos partneritega selliseid teenuseid.

HealthIN-i unikaalsus seisneb tipptasemel meditsiinilise, tehnoloogia- ning ärialase kogemuse ja kompetentside ühendamine oma tegevuses.

Strateegiline eesmärk on jõuda rahvusvaheliselt tunnustatud tehnoloogia- ja äriarenduse partneri staatusesse tervise- ja eluteaduste valdkonnas tegutsevate eri sektori ettevõtete jaoks (sh farmaatsiasektor, tehnoloogiaettevõtted, tervishoiuasutused, teadus- ja arendusasutused, riiklikud ja rahvusvahelised organisatsioonid).

Ettevõte jätkas 2023.a varasemat äristrateegiat, arendades edasi olemasolevaid tegevusalasid.

Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on endiselt arvutialased konsultatsioonid ja koolitused tervishoiuteenuste innovatsiooniks infotehnoloogia toel, sealhulgas teenuste disain ja disainjuhtimine ning äri- ja strateegiline analüüs. Tegevusvaldkonna aastatulu oli 62 231 eurot.

Samuti jätkati väiksematele tervishoiuasutuste täisteenusena infotehnoloogia ning äriprotsesside juhtimisteenuse pakkumist, sealhulgas arvutite ja kliiniku sisseseade rent.

Tegevusvaldkonna aastatulu oli 7 220 eurot.

2023.a realiseeriti eesmärk laieneda rahvusvahelistele turgudele - eksporditulu kokku oli 22 538 eurot.

Jätkati ka ettevõtte omandis oleva kinnisvara välja üürima lühiajaliseks majutuseks, millega seoses tehti ka 2023.a investeeringuid varasemalt akumuleerunud kasumi arvel.

Selle tegevusvaldkonna aastatulu oli 7 581 eurot.

2024.a eesmärgiks on keskenduda kasumlikkuse suurendamisele kõigis ärivaldkondades.

HEALTHIN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.