Rohkema info nägemiseks:

INFANO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1330; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta INFANO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga lastemööbli ese on enamat kui lihtsalt tarbeese; see on loovuse säde, unistuste häll ja kujutlusvõime lõuend. INFANO OÜ-s ühendame traditsioonilise meisterlikkuse kaasaegse tehnoloogiaga, et luua keskkondi, mis inspireerivad nii noori kui ka nooruslikke südameid.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: kujundada ja toota kvaliteetset, jätkusuutlikku mööblit ja mänguasju, mis peavad vastu ajale ja lapsepõlve väljakutsetele. Usume, et ruumid, kus lapsed üles kasvavad, mõjutavad oluliselt nende arengut, ja seetõttu oleme pühendunud esemete loomisele, mis on mitte ainult ohutud ja vastupidavad, vaid soodustavad ka imestuse ja rõõmu tunnet.

Meie madalate voodite õrnadest kurvidest kuni meie narivoodite seikluslike kõrgusteni on iga toode läbimõeldult kujundatud, et toetada ja stimuleerida lapse kasvu. Meie puidust klotsid ja mänguasjad on enamat kui lihtsalt mänguasjad; need on õppimisvahendid, mis aitavad väikestel arendada nende motoorseid oskusi, koordinatsiooni ja kognitiivseid võimeid.

Meie uuenduste südames on meie digitaalne otseprintimise teenus, mis on meie pühendumuse tunnistus kunsti ja tööstuse ühendamisel. See tipptehnoloogia võimaldab meil kanda erksaid, fotokvaliteediga pilte otse puidule, vineerile, plastikule, metallile, papile ja isegi nahale. Tulemuseks on isikupärane puudutus meie toodetele, muutes need tõeliselt ainulaadseks.

Meie laserlõikuse ja graveerimise teenused täiendavad veelgi meie mitmekülgsust ja tähelepanu detailidele. Olgu tegemist kohandatud puutöö või keerukate kujundustega, me tagame, et iga lõige on täpne ja iga graveering jutustab loo.

Kui uurite meie kollektsioone, kasutage ära meie eripakkumisi ja outlet-tehinguid. Pidage meeles, et kui teete ostu meie juures, siis te ei sisusta lihtsalt tuba; te loote imede maailma oma lapsele. Ja üle 50 € tellimustele tasuta saatmisega ning meie lihtsasti kasutatava sooduskoodiga VEDU pole INFANO OÜ maagia toomine teie koju kunagi olnud lihtsam.

Liituge meiega meie püüdluses luua keskkondi, mis toidavad, kaasavad ja võluvad. Sest INFANO OÜ-s me ei valmista lihtsalt mööblit ja mänguasju; me loome aluse eluaegseks õppimiseks, naeruks ja mälestusteks.

Avastage ilu, funktsionaalsuse ja jätkusuutlikkuse täiuslikku ühendust INFANO OÜ-ga. Võtke meiega ühendust täna, et rohkem teada saada või esitada tellimus. Loome maailma, kus iga laps saab unistada suurelt ja uurida piirideta.

Kontakt

INFANO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna S.

Minu lapsele meeldivad nende mänguasjad!

- Toomas P.

Tasuta saatmine tegi minu ostukogemuse veelgi paremaks!

- Emili R.

Suurepärane teenindus ja imeline kvaliteet!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas jätkusuutlik lastemööbel on tuleviku lahendus kodudele?

Kliimamuutuste ja keskkonna halvenemise väljakutsetega toimetulekul on jätkusuutlik eluviis muutunud olulisemaks kui kunagi varem. See laieneb meie elu igale aspektile, sealhulgas mööblile, mida valime oma kodudesse. Jätkusuutlik lastemööbel on kujundatud tulevikku silmas pidades, tagades, et tooted, mida me oma kodudesse toome, on keskkonnasõbralikud ja aitavad kaasa tervema planeedi kujundamisele. Traditsioonilised mööblitootmisprotsessid hõlmavad sageli materjale ja kemikaale, mis võivad olla kahjulikud nii keskkonnale kui ka meie laste tervisele. Teatud värvide ja viimistluste poolt

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.