Rohkema info nägemiseks:

EKOGAISMA EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 473; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EKOGAISMA EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

EKOGAISMA EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 473 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ekogaisma Eesti OÜ on tootjavastutusorganisatsioon (TVO), mis tegeleb ohtlike jäätmete tagasivõtusüsteemi haldamisega vastavuses

Euroopa Liidu direktiivile 2002/96/EC ja EV seadusandlusele. Ettevõtte põhitegevuseks on keskkonnaohtlike lambijäätmete kogumise ja ümbertöötlemise korraldamine (EMTAK 38121). Ettevõtte äritegevuse kirjeldus majandusaasta jooksul ja finantsolukord 2023. aasta oli ettevõttele kaheksateistkümnendaks tegutsemisaastaks. Sõlmitud lepingud jäätmete kogujate ning ümbertöötlejaga ja koostöö EES

Ringlus MTÜ´ga tagasid nõuetekohase lambijäätmete käitluse ja töötlusesse suunamise. Eesti regioonis puudub lambijäätmete töötlemise võimekus ja sellest tulenevalt suunatakse lambijäätmed töötlemiseks Soome. Leping Fortum´ga on uuendatud ja kehtib kuni 31.12.26 (võimalusega pikendada lepingut veel üheks aastaks).

2023. aasta jooksul suunati Eesti turule 184 tonni lampe ja jäätmetena käideldi 96 tonni, mis omakorda moodustab 98% kogu Eesti lambijäätmete mahust.

Operatiivsed tegevused on teostatud koostöös MTÜ EES Ringlusega.

Viisime läbi teavituskampaania. Teavituskampaania toimus 16. nov-10. detsember 2023.-Seekordne kampaania oli ülesehitatud sisuturundusartiklile, ning lisaks tavapärasele raadioreklaamile, ka erinevatele intervjuudele raadios. Artikli eesmärk oli rõhutada igaühe rolli jäätmete liigiti kogumisel, et hoida keskkonda ja edendada jätkusuutlikku tulevikku. Ühiskampaania viisime läbi koostöös EES

Ringluse ja MTÜ-ga Eesti Elektroonikaromu.

Tuleviku nägemus ja arengud Ettevõtte eesmärgiks on hoida ja kindlustada stabiilne rahavoog ning käia kaasas keskkonna ja jäätmekorralduses toimuvate arengutega – teavitada elanikkonda ning kasvatada inimeste keskkonnateadlikkust, optimeerides kogumisvõrgustikku ja luua vajadusel uusi kogumispunkte. Samuti tagada Jäätmeseaduses kehtestatud ning uute kehtestatavate nõuete täitmised. Jätkame koostööd EES Ringlusega ja rahvusvahelise organisatsiooniga Eucolight, et olla kursis ja anda sisend vajalikeks muudatusteks EU regulatsioonides ning arendada koostööd teiste samalaadsete tootjavastutusorganisatsioonidega.

EKOGAISMA EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.