Rohkema info nägemiseks:

PRANGLI MARDI PUHKETALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume aastaringselt majutust, kohalikku toitu ja giidiga tuure saare ainulaadses keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast teie ideaalsesse puhkepaika

Prangli Mardi Puhketalus usume, et pakume kogemust, mis ühendab teid Prangli saarega. Meie missioon on lihtne: Pakume aastaringselt majutust, kohalikku toitu ja giidiga tuure, luues sügava sideme saare ainulaadse keskkonnaga.

Põgenege igapäevaelu saginast ja leidke rahu meie puhkeküla vaikses ümbruses. Olgu teie sooviks avastada saare loodusimesid, nautida kohaliku köögi maitseid või lihtsalt lõõgastuda ja kosuda, meil on midagi igaühele.

Majutus

Meie majutus Mardi ja Jäätma taludes, sealhulgas Lääneranna külalistemajas, pakub kokku 42 hubast voodikohta, lisaks on võimalik majutada suuremaid gruppe. Iga tuba on mugavuse oaas, pakkudes teile kõiki puhkuseks vajalikke mugavusi, sealhulgas värsket voodipesu, rätikuid ja köögitarbeid.

Toit

Jäätma talu söögisaalis pakume maitsvaid toite, mis on valmistatud kohalikest koostisosadest. Meie menüüs on mitmesuguseid kalatoite, mis hellitavad teie maitsemeeli, samal ajal kui naudite maagilisi vaateid meie välisterrassidelt.

Elamused

Haarake Prangli vaimust meie giidiga autoretkel, mis on saadaval nii üksikisikutele kui ka gruppidele. Avastage saare peidetud pärleid meie sõidukite mugavuses ja laske meie teadlikel giididel jagada lugusid, mis teevad Prangli nii lummavaks.

Lõõgastus

Pärast seiklusrikast päeva saate lõõgastuda meie traditsioonilistes saunades, mis on saadaval nii Mardi kui ka Jäätma taludes. See on täiuslik viis päeva muljete üle mõtisklemiseks..

Prangli Mardi Puhketalus on teie rahulolu meie prioriteet. Oleme pühendunud sellele, et teie peatumine meie juures oleks meeldejääv. Põgene, Avasta, Emba Pranglit! Broneerige oma saarepuhkus juba täna ja kogege Prangli saare maagiat.

Lisateabe saamiseks ja broneeringute tegemiseks külastage palun meie Majutus ja Elamused lehti.

PRANGLI MARDI PUHKETALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo

Ülim sõbralikkus ja professionaalsus, giid oli lihtsalt suurepärane. Tänud!

- Kersti

Tähelepanelik personal, kes teeb kõik selleks, et klient lahkub rahulolevana. Tänan!

- Rain

Äärmiselt viisakas ja abivalmis majarahvas, mis jätab alati hea mulje. Aitäh!

- Sirje

Rahulik ja sõbralik atmosfäär, giid on professionaalne. Suur tänu teile!

PRANGLI MARDI PUHKETALU OÜ tegevusaruanne 2022

Prangli Mardi Puhketalu OÜ tegeleb turismiteenuste pakkumistega Prangli saarel.

Dropdown

kõik artiklid

Prangli maitseelamused: saareköögi maitsed

Prangli saar, peidetud pärl Soome lahes, pakub kulinaarset rännakut, mis on sama ainulaadne ja köitev kui selle tuulest räsitud rannad ja rohelised metsad. Saar
ssb.ee
Prangli saar, peidetud pärl Soome lahes, pakub kulinaarset rännakut, mis on sama ainulaadne ja köitev kui selle tuulest räsitud rannad ja rohelised metsad. Saare köök on peegeldus selle rikkalikust ajaloost, elavast kultuurist ja ümbritseva looduse küllusest. Sajandeid on Prangli elanikud elanud harmoonias maa ja merega, arendades toidukultuuri, mis on sügavalt põimunud saare merenduspärandi ja põllumajandustraditsioonidega. Eesti ja Põhjamaade maitsete mõju on näha kohalike roogade lihtsuses ja puhtuses. Saare asukoht Läänemeres annab sellele erakordse valiku värsket mereande, samal ajal kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.