Rohkema info nägemiseks:

MAHETARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme astelpajutoodete valmistamise ja müügiga üle Eesti, pakkudes klientidele võimalust nautida tervislikke ning maitsvaid elamusi otse loodusest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja tervislikke astelpajutooteid, mis toovad looduse puhtuse igasse suutäitesse. Meie tootevalik hõlmab mitmekülgseid astelpaju baasil valmistatud delikatesse, mis rõõmustavad nii maitsemeelt kui ka keha. Astelpajumarjad on tuntud oma rikkaliku C-vitamiini, antioksüdantide ja muude tervisele kasulike omaduste poolest ning me kasutame neid kõiki, et luua unikaalseid maitseelamusi. Alates värskest astelpajumahlast kuni maitsvate! 

Tervislikud ja maitsvad astelpajutooted on leidnud tee mitmetesse Tallinna ja Tartu piirkondadesse ning kaugemalegi. Mahetark astelpajutooted pakuvad rikkalikku maitseelamust, samal ajal toetades tervislikku eluviisi. 

Mahetark astelpajutooted on saadaval mitmetes Tallinna ja Tartu piirkondades, pakkudes tervislikke ja maitsvaid valikuid igapäevaeluks. Astelpaju kasutamine on ammune traditsioon ning Mahetark jätkab selle väärtuslike marjade austamist, valmistades neist kvaliteetseid tooteid.

  1. Hää Eesti Asi Viru tn 23: Mahetarki astelpajutooted on saadaval Viru tn 23 kaupluses, kus saate nautida mitmekülgset valikut mahedaid ja naturaalseid tooteid.

  2. Hää Eesti Asi Tallinna Lennujaamas: Enne lendu või saabudes pärast reisi saate nautida Mahetarki astelpajutooteid Tallinna Lennujaama kaupluses.

  3. Talu Toidab Ülemiste Rimis: Astelpajutooted on saadaval ka Ülemiste Rimis, pakkudes võimalust nautida mahedaid maitseelamusi kesklinna lähedal.

  4. Talu Toidab Haabersti Rimis: Haabersti Rimi kauplus pakub mahetoodete armastajatele võimalust avastada Mahetarki astelpajutooteid.

  5. Talu Toidab Mustakivi Rimis: Mustakivi Rimi kauplus on veel üks koht, kus saate avastada tervislikke ja maitsvaid astelpajutooteid.

  6. Tallinna Kaubamajas: Astelpajutooted on saadaval ka Tallinna Kaubamajas, pakkudes eksklusiivset võimalust tutvuda Mahetarki toodetega.

  7. Tartus Lõunakeskuse Taluturul: Tartu elanikud ja külastajad saavad astelpajutooteid nautida Lõunakeskuse Taluturul, kus Mahetark pakub värskeid ja tervislikke valikuid.

  8. Tartu vanas turuhoones: Astelpajutooted on saadaval ka Tartu vanas turuhoones, andes võimaluse avastada kohalike tootjate parimaid maitseelamusi.

  9. Pärnus Pärnu Taluturul: Pärnu elanikud ja külalised saavad nautida Mahetarki astelpajutooteid Pärnu Taluturul, kus ootavad ees tervislikud elamused.

  10. Ökopood Mesilind Aia ja Rüütli tn nurgal: Mahetarki astelpajutooted on saadaval ka Ökopood Mesilinnus Aia ja Rüütli tn nurgal, pakkudes ökoloogilisi valikuid kesklinnas.

Mahetark kutsub teid avastama astelpajutooteid erinevates kauplustes üle Eesti. Olgu see siis linnapoodides, turul või lennujaamas, Mahetark tagab, et teie maitseelamus oleks tervislik ja unustamatu. Astelpajutooted on saadaval erinevates vormides, alates mahlast kuni snäkkideni, rõõmustades igat maitsemeelt. Astuge sisse Mahetarki maitsvate marjade maailma ja avastage, kuidas tervislikud valikud võivad olla ka nauditavad!

Võtke ühendust Mahetargaga ja leiame koos parima lahenduse teie tervisliku ja maitsva elu jaoks!

E-POOD

MAHETARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo

Üllatavalt head! Armastan nende astelpajumoosi naturaalset maitset.

- Maris

Mahetargalt ostetud astelpajumahl on värskendav ja puhas.

- Liina

Nende astelpajutooted on suurepärased!

Looduslikud siirupid: magus tee terviseni

Looduslikud siirupid on kontsentreeritud vedelikud, mis on saadud taimede mahlast või lillede nektarist. Erinevalt rafineeritud suhkrutest säilitavad nad rohkem oma loomulikke toitaineid ja peetakse sageli tervislikumaks alternatiiviks toidu ja jookide magustamisel. Sajandeid on kultuurid üle maailma kasutanud looduse magusat varu. Alates iidsetest egiptlastest, kes kasutasid mett magustajana ja ravimina, kuni põlisameeriklasteni, kes keetsid vahtramahla, on looduslikel siirupitel rikas ajalugu, mis on põimunud inimeste tervisega. Looduslike siirupite tervisekasud Looduslikud siirupid

Dropdown

kõik artiklid

Meie keskkonnasõbraliku pakendi teekond

Keskkonnasõbralik pakend, tuntud ka kui jätkusuutlik pakend, on kujundatud minimeerima keskkonnamõju, kasutades materjale ja tootmismeetodeid, mis on jätkusuutl
ssb.ee
Keskkonnasõbralik pakend, tuntud ka kui jätkusuutlik pakend, on kujundatud minimeerima keskkonnamõju, kasutades materjale ja tootmismeetodeid, mis on jätkusuutlikud, biolagunevad või taaskasutatavad. See lähenemine pakendile ei ole ainult lõpptoote kohta, vaid ka kogu elutsükli kohta, kaasa arvatud tooraine hankimine, tootmisprotsessid ja pakendi eluea lõpu utiliseerimine või taaskasutamine. Kuna ülemaailmne teadlikkus keskkonnaprobleemidest kasvab, otsivad tarbijad üha enam brände, mis näitavad pühendumust jätkusuutlikkusele. Eriti terviseteadlikud inimesed otsivad tooteid, mis on kooskõlas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.