Rohkema info nägemiseks:

CERAMICPOINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 64; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CERAMICPOINT OÜ kohta arvamuslugu!"

CERAMICPOINT OÜ hetkeolukord

Juba 64 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ CeramicPoint on asutatud 06.05.2011.a. Tegeleb keraamikatoodete valmistamisega ja käelise tegevuse õpitubadega nii lastele kui täiskasvanuile. (EMTAK 90031 kunstialane loometegevus)

Firma on registreeritud aadressile Käbi 2c Pärnu, Pärnu linn kus asub ahjuruum toodete põletamiseks ja laopind. Keraamikapõletus ahi on tööruumi paigaldatud ja nõuetekohaselt seadistatud. Korraldatud elektriühendus ja ventilatsioon , suitsuandur.

Kehtib rendileping ateljeeruumi kasutamiseks MTÜ Maarja-Magdaleena gildis Pärnu Uus tn 5. Rendipind toimib ateljeeruumina avatud kultuurikeskuse põhimõtetel. Ruumis on sisustus ja tööpinnad , tooteriiulid ,seadmed.

Valmistoodete eksponeerimisriiulid ja teabeinfo on vastavalt MTÜ kodukorrale paigaldatud.

Täiendatud on reklaamivõimalusi. Toimib koduleht, investeeritud on paberkandjal edastatavasse informatsiooni, 2023 aastal on firma tegevus endiselt suunatud loovtööle ja sihtgruppide käelise tegevuse arendamisele.

CERAMICPOINT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.