Rohkema info nägemiseks:

AMATTI COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 790; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AMATTI COMPANY OÜ kohta arvamuslugu!"

AMATTI COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 790 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

AMATTI COMPANY OÜ alustas oma tegevust mais 2011.a.

Firma peamine tegevuskoht on Eesti.

2023.a. ettevõtte on tegutsev, kuid tulu ei teeninud

Meie firma põhiteenused:

Kõik betooniga seotud tööd:basseinid,vundamendid,erinevat liiki vahelaed,betoonpõrandad, sealhulgas igat liiki eramajad.

Vanade raudbetoonpindade taastamine polümeermaterjalidega.

Insenervõrkude paigaldus.

Monoliitehitiste püstitamine erinevat liiki betoonist.

Üldehitustööd.

Me tegutseme edukalt Eesti turul juba palju aastaid ning selle aja jooksul oleme ennast näidanud heast küljest ehitusturul, mis on seotud betooniga, betoon-ja raudbetoonkonstruktsioonide ning ehitiste püstitamisega. Meie professionaalsete ja suurepäraste kutseoskustega spetsialistid, kes ehitavad keerulisi objekte kogu Eestis, on valmis teid aitama proekti valimisel ja edasisel teostamisel.

Oleme valmis teile pakkuma vastuvõetavaid hindu, lühikesi ehitustähtaegu ja individuaalset lähenemist igale kliendile.

Tulevikuplaanid: Kevadel on meie plaanis kasutad ka kaasaegsemaid tehnoloogiaid nagu polümeertsementbetooni.

Meie firma osaleb aktiivselt mitmesugustel tööde teostamise konkurssidel.Samuti osaleb teistes ehitusproektides kui alltöövõtja.

Osaühing Amatti Company 2017.aasta majandusaasta aruanne koostatud eurodes ja järgnevate majandusaastate finantsaruanded koostatakse ka eurodes.

AMATTI COMPANY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.