Rohkema info nägemiseks:

UNIVET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1549; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UNIVET OÜ kohta arvamuslugu!"

UNIVET OÜ hetkeolukord

Juba 1549 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

Univet OÜ tegevusest 2023a. ja plaanid 2024. aastaks:

Univet OÜ põhitegevus 2023 oli vastavalt EMTAK-i klassifikatsiooni järgi veterinaaria. 2023 a põhilised sündmused: 1. toimus hambakabinetti reoraniseerimine ja hambaröntgeni ja ilmutusmasina ostmine ning mööbli paigaldus.

2. samuti oli ostetud uus ultraheliaparaat, mis oli välja mõeldud südame patsientide uurimiseks. 1/2 aasta jooksul selgus, et apparat ei vastuta meie soovile ja pildi kvaliteet on halb ning südame uuringute jaoks antud masina ei saa kasutada. Seoses sellega toimus aparaadi ära andmine ning 1/2 aasta renditasu tõi kliinikule kahjumi. Seoses uue ultraheliaparaadi otsimisega ja ostmisega tekkisid lisakulud.

3. loomaarstid ja abilised osalesid veterinaarmeditsiini alastel koolitustel ja konverentsidel.

Univet OÜ põhitegevuseks 2024 on samuti vastavalt EMTAK-i klassifikatsiooni järgi veterinaaria.

2024 a. on plaanis osta ja paigaldada mööbli nii väikese kui ka suure statsionaarile, samuti renoveerida esimese vastuvõtu ja paigaldada uue mööbli ning kasside jaoks postamente. Personaalide jaoks uute arvutite ostmine. Registratuuri renoveerimine ja uue arvuti paigaldamine.

Vana väike tehnika vajab ka uuendamist ja 2024 a. plaanis vahetada pügamismasinad, otoskoobid, toolid ja muu väike tehnikat. Samuti planeerime konverentsidel ja koolitustel osaleda enesetäiendamise eesmärgil.

UNIVET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.