Rohkema info nägemiseks:

PRINTIMISKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5462; jälgijaid - 58. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta PRINTIMISKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie visioonid muudetakse käegakatsutavateks varadeks. PRINTIMISKESKUS OÜ-s usume, et iga trükk jutustab loo ja oleme pühendunud teie loo elluäratamisele. Kümnendi pikkuse kogemusega oleme alates 2011. aastast olnud innovaatiliste trükilahenduste esirinnas, muutes meid usaldusväärseks partneriks kõiges, mis puudutab trükki.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume terviklikku trükiteenuste valikut alates kujundusest kuni kohaletoimetamise ja paigaldamiseni, tagades sujuva kogemuse kõigi teie trükivajaduste jaoks.' See pole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda suurepärasust iga projektiga, mille ette võtame.

Olulistest visiitkaartidest, mis loovad teie esmamulje, kuni flaieriteni ja plakatiteni, mis kannavad teie sõnumit kaugele, me hoolitseme kõige eest. Meie teenused hõlmavad kohandatud kleebiseid, rullbännereid ja isegi suureformaadilist trükki nende suurte ideede jaoks, mis ei taha piiridesse mahtuda. Ja meie lisateenustega nagu lamineerimine, siiditrükk, fooliumtrükk ja survetrükk, teie trükised ei jäta muljet; need peavad vastu ajale.

PRINTIMISKESKUS OÜ-s ei ole me lihtsalt trükikoja kohta. Me loome kogemusi. Olgu see läbi lamineeritud menüü käegakatsutava tunde või fooliumiga pressitud kutse sädeluse, me tagame, et iga meie toodetud tükk on teie brändi kvaliteedi ja meie meisterlikkuse tunnistus.

Meie loosung, 'Avalda muljet iga trükisega!', võtab kokku meie pühendumuse suurepärasusele. Kutsume teid meid proovile panema oma kõige keerukamate trükivajadustega. Ükskõik, kui suur töö on, oleme valmis sellega tegelema täpsuse ja kiirusega. Ja kui eelistate isiklikku lähenemist, on meie uksed aadressil Ahtri 12 (WTCT hoone) alati teile avatud.

Liituge meiega sellel trükiperfektsuse teekonnal. Tehkem teie brändi lugu meeldejäävaks ja austatavaks, üks trükk korraga.

Usaldusel, kvaliteedil ja õigeaegsel tarnel põhineva partnerluse jaoks võtke ühendust PRINTIMISKESKUS OÜ-ga. Võtke meiega ühendust juba täna ja hakkame teie edulugu trükkima.

uuri lisaks!

PRINTIMISKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas S.

Tõeliselt professionaalne trükikoda! Tellisin plakateid ja visiitkaarte ning tulemus ületas ootusi. Suur tänu meeldivale meeskonnale!

- Liina L.

Trükised olid täpselt sellised, nagu soovisin. Kindlasti tuleb tagasi!

- Kadi K.

Väga meeldiv ja professionaalne meeskond, kes oskab klienti kuulata ja soovitud tulemuse saavutada.

5 viisi, kuidas muuta oma visiitkaardid silmapaistvaks

Digitaalse võrgustiku kõikjalolekus suudab visiitkaardi taktiilne võlu siiski jätta meeldejääva mulje. Professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad jätta püsiva mulje, on silmapaistev visiitkaart võimas tööriist. Siin on viis viisi, kuidas tagada, et teie visiitkaardid köidaksid tähelepanu ja hoiaksid teid klientide ja kontaktide mõtetes. 1. Ainulaadsed materjalid ja tekstuurid Liikuge kaugemale standardsest kartongist ja uurige materjale nagu plastik, metall, puit või isegi taaskasutatud paber. Iga materjal võib aidata kaasa teie brändi loole ja luua sensoorse kogemuse, mis tugevdab

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend oma trükimaterjalide lamineerimiseks

Lamineerimine on protsess, kus trükitud materjalidele kantakse kaitsev plastikkile, et suurendada nende vastupidavust, jäikust ja kvaliteeti. See hõlmab paberit
ssb.ee
Lamineerimine on protsess, kus trükitud materjalidele kantakse kaitsev plastikkile, et suurendada nende vastupidavust, jäikust ja kvaliteeti. See hõlmab paberitoodete katmist läbipaistva plastikukihiga, mida saab teha mitmel erineval meetodil ja materjaliga. Trükimaterjalide lamineerimine pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas kaitset kulumise, niiskuse ja tuhmumise eest. Samuti lisab see professionaalse puudutuse äridokumentidele, turundusmaterjalidele ja igale trükitud esemele, mis vajavad pikemat eluiga ja paremat välimust. Lamineerimise tüübid Kuumlamineerimine kasutab kuumust, et sulatada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.