Rohkema info nägemiseks:

TÕLKETRUST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne tõlketeenuste ettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi kirjalikke ja suulisi tõlkeid mitmetes keeltes ja valdkondades, aidates klientidel ületada keelebarjääre ning saavutada sujuv ja täpne suhtlus erinevates olukordades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas murda keelebarjääre ja avardada oma maailmapilti? Meie, Tõlketrust OÜ, pakume sulle võimalust avastada maailma tõlkimise võlud, olles sinu usaldusväärne partner tõlketeenuste valdkonnas. Oleme uhked, et saame pakkuda kõrgekvaliteedilisi tõlketeenuseid Tartus ja Lõuna-Eestis, aidates sul suhelda sujuvalt erinevates keeltes.

Oleme spetsialiseerunud täpsetele ja usaldusväärsetele eesti-inglise-eesti tõlgetele, mis aitavad sul suhelda efektiivselt mõlemas keeles. Kas sul on vaja tõlget läti keelde või sellest keelest? Meie professionaalsed tõlkijad pakuvad sulle kvaliteetseid läti tõlkeid.

Avasta Leedu kultuuri ja ärimaailma, kasutades meie eksperditõlkijate teenuseid leedu keelest või leedu keelde tõlkimisel. Võimalda meie kogenud tõlkijatel aidata sul suhelda vene keelt kõnelevate inimestega ilma keelebarjäärita.

Soome keel võib olla keeruline, aga meie tõlkijad teevad selle lihtsaks. Pakume täpseid soome tõlkeid, mis vastavad sinu vajadustele. Kas sul on vaja suulist tõlget olulises ärikonverentsil või kirjalikku tõlget ametliku dokumendi jaoks? Meie professionaalne meeskond on alati valmis sind aitama.

Oleme uhked oma meeskonna üle, mis koosneb kogenud ja professionaalsetest tõlkijatest, kes on pühendunud pakkuma sulle parimat tõlketeenust. Meie kõrgekvaliteedilised tõlked tagavad, et su sõnum jõuab sihtrühmani täpselt ja usaldusväärselt.

Lisaks meie professionaalsusele ja täpsusele on meie eesmärk alati sinu rahulolu. Me kuulame tähelepanelikult sinu vajadusi ja kohandame meie teenused vastavalt sellele, et tagada sulle parim kogemus tõlkimisel. Kui soovid avastada maailma tõlkimise võlud koos meiega, võta julgelt ühendust Tõlketrust OÜ-ga. Oleme valmis leidma parima lahenduse sinu tõlkevajadustele. Ära lase keelebarjääridel takistada end maailma avastamast – usalda meid ja suhtle maailmaga vabalt!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TÕLKETRUST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika L.

Suurepärane kogemus! Tõlketeenused olid kiired ja täpsed.

- Priit S.

Täpne ja professionaalne tõlketöö.

- Liina M.

Kiire reageerimine ja suurepärane klienditeenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas avada uks globaalsesse ärimaailma?

Ärimaailm on tänapäeval üha enam muutumas rahvusvaheliseks. Ettevõtted suhtlevad klientide ja partneritega üle maailma, avades uusi uksi ja lootes saavutada edu globaalsel tasandil. Üks suurimaid takistusi selle teekonna ees on keelebarjäär. Just siin tulevad mängu kõrgekvaliteedilised tõlketeenused, muutes su äri mitte ainult kohalikul, vaid ka rahvusvahelisel tasandil edukaks.  Kujutle, kuidas sinu ettevõte saab suhelda klientidega üle maailma ilma keelebarjäärideta. Kõrgekvaliteedilised tõlketeenused avavad ukse uutele ärivõimalustele, võimaldades sul jõuda uute turgudeni ja luua sidemeid

Dropdown

kõik artiklid

Miks on keeleoskus ärimaailmas oluline?

Keeleoskus on tänapäeva globaliseerunud ärimaailmas hindamatu vara. Üha enam ettevõtteid ja organisatsioone mõistavad, et mitmekeelne suhtlus on võti uute turgu
ssb.ee
Keeleoskus on tänapäeva globaliseerunud ärimaailmas hindamatu vara. Üha enam ettevõtteid ja organisatsioone mõistavad, et mitmekeelne suhtlus on võti uute turgude vallutamiseks ja rahvusvahelise äri arendamiseks. Sellega seoses muutuvad professionaalsed tõlketeenused üha olulisemaks. Tõlketrust OÜ on siin, et aidata sul muuta oma ettevõte mitmekeelseks suhtlusgeeniuseks, avades uksed uutele klientidele ja võimalustele, mis aitavad sul saavutada edu. Mitmekeelsus avab ettevõtetele uksed uutele turgudele. Inimesed on rohkem avatud ettevõtetele, mis suudavad suhelda nende emakeeles.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.