Rohkema info nägemiseks:

AIRPACK ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud riigisisestele ja rahvusvahelistele kaubavedudele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Airpack Estonia OÜ on juhtiv rahvusvaheline kullerteenuse pakkuja Eestis, spetsialiseerudes kiiretele ja usaldusväärsetele kohaletoimetamistele nii riigisisestes kui ka rahvusvahelistes kaubavedudes. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku kullerteenust, ühendades tipptasemel logistikalahendused maantee-, õhu- ja meretranspordis nii Põhjamaades kui ka üle maailma.

Meie lugu

Airpack Estonia OÜ on rajatud põhimõttele, et kliendi vajadused ja ootused peavad olema täidetud kõrgeima professionaalsusega. Alustasime oma teekonda soovist pakkuda Eesti ettevõtetele ja eraisikutele kiiret ja tõhusat kullerteenust, mis vastab kõrgetele rahvusvahelistele standarditele. Oleme kasvanud ja arenenud, tänu meie pühendumusele tipptasemele ja kliendikesksele lähenemisele.

Meie pakutavad teenused

Meie teenustevalik hõlmab mitmeid võimalusi, mis kõik on loodud selleks, et vastata klientide erinevatele vajadustele ja nõudmistele:

Kullerteenus ja tarne samal päeval: Pakume kiiret ja usaldusväärset kohaletoimetamisteenust neile pakenditele, mis peavad jõudma sihtkohta samal päeval. Meie professionaalne meeskond tagab, et iga pakk jõuab õigeaegselt ja ohutult kohale.

Rahvusvaheline saadetis: Airpack Estonia OÜ rahvusvaheline saatmisteenus võimaldab klientidel saata oma pakke tõhusalt ja usaldusväärselt üle maailma. Tagame, et teie saadetis jõuab sihtkohta kokkulepitud tähtajaks, hoolimata sihtkoha kaugusest.

Kiirteenus: Meie kiirteenus pakub kiiret ja efektiivset kohaletoimetamist, pidades kinni rangetest tähtaegadest. Olenemata sellest, kas tegemist on äärmiselt kiireloomulise saadetisega või mitme pakiga partiiga, saab Airpack Estonia OÜ tagada kohaletoimetamise täpsuse ja tähtajatäitmisega.

Kohandatud marsruudid ja erikäitlusteenus: Pakume kohandatud marsruute ja erikäitlusteenuseid, mis võimaldavad meil optimeerida kohaletoimetamise tõhusust vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Meie professionaalne meeskond tegeleb ka kõige tundlikumate ja hapramate saadetistega, tagades nende ohutu ja turvalise jõudmise sihtkohta.

Meie klientidele:

Airpack Estonia OÜ on uhke oma pikaajalise ja usaldusväärse koostöö üle klientidega Eestis ja välismaal. Meie kliendid hindavad meie teenuseid kõrgelt tänu meie professionaalsusele, täpsusele ning võimele lahendada isegi kõige keerulisemad logistikaprobleemid. Oleme pidevas arengus, pakkudes innovaatilisi lahendusi ja teenuseid, mis vastavad muutuvatele turgunõudmistele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma kiireloomuliste või rutiinsete kullersaadetiste jaoks, võtke meiega ühendust juba täna. Airpack Estonia OÜ meeskond on siin, et muuta teie saatmisprotsess lihtsaks ja probleemivabaks, tagades igakülgse toe ja professionaalse teeninduse igal sammul.

vaata lisaks!

AIRPACK ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva M.

Oleme Airpacki pakutava usaldusväärse ja kiire tarneteenusega ülimalt rahul. Meie pakid jõuavad alati õigeaegselt ja ideaalses korras kohale. Kindlasti meie lemmik kullerteenus Eestis.

- Markus L.

Airpack on oma tipptasemel klienditeenindusega ületanud meie ootused. Nad on alati sõbralikud, professionaalsed ja valmis aitama kõigis meie küsimustes. Soovitame nende kulleriteenust kõigile Eestis!

- Kristiina R.

Airpacki kasutamine on muutnud meie saatmisprotsessi probleemivabaks. Nende konkurentsivõimeline hind koos tõhusa kohaletoimetamissüsteemiga on muutnud nad meie eelistatud kullerteenuseks. Aitäh, Airpack!

AIRPACK ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Airpack Estonia OÜ on asutatud 07.08.2012. Põhitegevusvaldkonnaks transporditeenuste abiteenused. Airpack Estonia Oü on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Erikäitlusteenus ja track and trace

Erikäitlusteenus: ohutu saatmine hapratele ja tundlikele saadetistele   Airpack Estonia OÜ erikäitlusteenus on loodud spetsiaalselt haprate ja tundlike saadetis
ssb.ee
Erikäitlusteenus: ohutu saatmine hapratele ja tundlikele saadetistele Airpack Estonia OÜ erikäitlusteenus on loodud spetsiaalselt haprate ja tundlike saadetiste turvaliseks ja usaldusväärseks käsitlemiseks. Me mõistame, kui oluline on tagada selliste saadetiste ohutu jõudmine sihtkohta, olgu tegemist siis kunstiteose, meditsiiniseadme või muu tundliku kaubaga. Meie kogenud meeskond rakendab kõrgendatud ettevaatust ja spetsiaalseid käitlemismeetodeid, et minimeerida igasugust kahju või riknemist teel sihtkohta. Olenemata saadetise suurusest või keerukusest, võite usaldada Airpack Estonia OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.