Rohkema info nägemiseks:

GENERAL SPECIFICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 413; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GENERAL SPECIFICS OÜ kohta arvamuslugu!"

GENERAL SPECIFICS OÜ hetkeolukord

Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ARUANDEAASTA JOOKSUL ASET LEIDNUD OLULISEMAD SÜNDMUSED 2023. aasta tulemused 2023. majandusaastal jätkas General Specifics OÜ Eesti klientide strateegilist nõustamist ning tootis turundustekste eesti ja inglise keeles.

General Specifics OÜ müügitulu oli lõppenud majandusaastal 32 895 eurot. Aruandeaasta ärikahjum oli 3173 eurot.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Osutatud teenuste seas domineerisid turunduskonsultatsioonid ja sisuloome ingliskeelsetele turgudele mõeldud kodulehtede, esitluste ning trükiste tarbeks. Peamisteks kliendigruppideks olid kasvufaasi jõudnud idufirmad, investorid, mööblitööstus ja majutusteenused.

Toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud

General Specifics OÜ nõustamis- ja loometegevused jätkuvad oluliste investeeringuteta.

Arendus- ja uurimistegevus

Märkimisväärset arendus- ja uurimistegevust 2023. aastal ei olnud.

Järgmise aasta tegevusplaanid ja eeldatavad arengusuunad

Stabiilse müügitulu ja selle ennustuskindluse parandamiseks tuleb taastada stabiilne jaotus pikaajaliste, lühiajaliste kui ühekordsete projektide vahel. Samuti tuleb teha pingutusi täiendava lisaväärtuse pakkumiseks nii korduvklientidele kui varasematele ühekordsetele partneritele, et sõlmida seniselt usaldusbaasilt uusi projekte. Konkreetse projekti silmaklappidest väljumiseks tuleb pöörata suuremat tähelepanu klientide ärieesmärkidele, probleemidele ja võimalustele ning pakkuda proaktiivselt tegevusi nende adresseerimiseks. Samaaegselt tuleb realistlikult hinnata tehisintellekti kasvavat mõju klientide tellimuskäitumisele. See tähendab loobumist madala lisaväärtusega ning hinnasurvelt ebamõistlikest loomeprojektidest, mida kliendid eelistavad teostada AI abil või drastiliselt kärbitud eelarvega. Ei saa välistada alternatiivsete tegevussuundade otsimine AI negatiivse mõju leevendamiseks.

Juhataja deklareerib oma vastutust General Specifics OÜ raamatupidamise aastaaruande koostamise eest 31. detsembril 2023 lõppenud majandusaasta kohta.

Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitud Eesti hea raamatupidamistava nõudeid ning see kajastab õigesti ja õiglaselt General

Specifics OÜ finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

Raamatupidamise aastaaruande koostamine vastavalt Eesti hea raamatupidamistava nõuetele eeldab juhatajalt hinnangute andmist, mis mõjutavad General Specifics OÜ varasid ja kohustusi aruandekuupäeva seisuga ning tulusid ja kulusid aruandeperioodil. Need hinnangud põhinevad aktuaalsel informatsioonil ettevõtte seisundist ning kavatsustest ja riskidest raamatupidamise aastaaruande koostamispäeva seisuga.

Juhataja hinnangul on General Specifics OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

GENERAL SPECIFICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.