Rohkema info nägemiseks:

BEAUTY EQUIPMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume looduslikke toidulisandeid, mis toetavad ilu ja tervist seestpoolt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Beauty Equipment OÜ-s usume, et tõeline ilu ja tervis tulevad seestpoolt. Seetõttu oleme pühendunud teile eksklusiivse looduslike toidulisandite valiku pakkumisele, mis on mõeldud teie ilu ja heaolu teekonna toetamiseks seestpoolt.

Meie lugu algas sügava austusega taimede tervendava jõu vastu ja pühendumusega heaolule. Inspireerituna vanast Itaalia ravimtaimede traditsioonist, mis ulatub tagasi 1500ndatesse, tutvustas meie asutaja Gianluca Mech 1995. aastal toidulisandite sarja, mis muutis loodusliku ilu tööstust. Iga toode on meie pärandi tunnistus, mis on loodud taimede sünergia tuumaks.

Oleme uhked, et pakume valikut, mis katab teie tervise igat aspekti. Alates naha hooldusest kuni juukse toitmiseni, kaalu juhtimisest kuni immuunsuse toetamiseni, on meie tooted loodud teie loomuliku ilu tõhustamiseks ja tervisliku elustiili edendamiseks. Meie toidulisandid on vabad suhkrust, alkoholist, gluteenist ja säilitusainetest, muutes need ideaalseks valikuks neile, kes järgivad vegan elustiili.

Meie kvaliteedile pühendumus on järjekindel. Me tagame, et iga toidulisand on teaduslikult tõestatud ja laboratoorselt testitud, et pakkuda kõige tõhusamaid tulemusi. Meie populaarsed tooted, nagu 21 Menopausnel ja Extract 21 Snel Uomo, on vaid väike osa sellest, mida meil pakkuda on. Me laiendame pidevalt oma valikut viimaste uuendustega nagu CHOLESTERIN PLUS ja GIANLUCA MECH OMEGA 3, tagades, et teil on juurdepääs parimale looduslikus tervishoius.

Kogege erinevust Beauty Equipment OÜ-ga. Meie kiire ja täpne kohaletoimetamine tagab, et teie teekond tervema ja ilusama minani on vaid hiireklõpsu kaugusel. Külastage meie poodi täna ja uurige meie toodete täielikku valikut, igaüks loodud teie ilu ja heaolu silmas pidades.

Omaks võtke looduslik tee särava tervise ja ilu juurde Beauty Equipment OÜ-ga – kus traditsioon kohtub teadusega teie ülima heaolu nimel.

Vaata lisaks:

https://beautyequipment.shop/
https://beautyequipment.eu/

BEAUTY EQUIPMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi K.

Olen väga rahul toodete kvaliteediga, tunnen positiivset muutust oma igapäevases heaolus.

- Peeter L.

Toidulisandid on aidanud mul saavutada parema naha seisundi, kindlasti tellin veel.

- Liis R.

Teenindus oli kiire ja professionaalne, tooted saabusid ilusti pakituna.

BEAUTY EQUIPMENT OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte põhitegevusala on iluhooldusseadmete ning kaupade hulgimüük Eestis ja EU riikides. OÜ Beauty Equipment on ametlik maaletooja Balti riikides ning Soomes, esindades sellised Itaalia kaubamärgid nagu Nee make-up Milano, Villa Paradiso, iSol ja Overline. OÜ Beauty Equipment 2023. aasta müügitulu oli 103393 eurot. Aruandeperioodi kahjumiks kujunes 1700 eurot. OÜ Beauty Equipment põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkamine olemasolevatel tegevusaladel, säilitades ning suurendades ettevõtte turupositsiooni. Endiselt pööratakse suurt tähelepanu klientidele, keskendudes nende

Dropdown

kõik artiklid

Mille poolest on toidulisandid kasulikud?

Kui me navigeerime ilu ja heaolu keerulises maailmas, on looduslike toidulisandite integreerimine meie igapäevastesse rutiinidesse muutunud üha populaarsemaks.
ssb.ee
Kui me navigeerime ilu ja heaolu keerulises maailmas, on looduslike toidulisandite integreerimine meie igapäevastesse rutiinidesse muutunud üha populaarsemaks. Need toidulisandid lubavad ilu seestpoolt tugevdada, pakkudes terviklikku lähenemist nahahooldusele, juuksehooldusele ja üldisele heaolule. Looduslikud toidulisandid on muutunud populaarseks, kuna üha enam inimesi otsib puhtaid, mittetoksilisi ja jätkusuutlikke valikuid oma ilurutiinide jaoks. Toitumise ja ilu vaheline seos on vaieldamatu ning toidulisandid pakuvad mugavat viisi oluliste toitainete otse kehale toimetamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.