Rohkema info nägemiseks:

ALIKA VESKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume värskelt küpsetatud hõrgutisi ja meeldivat kohvikuelamust igale külastajale!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus värskelt küpsetatud hõrgutiste aroom põimub õhus, kutsudes sind hetkeks endale aega võtma ja igat hetke nautima. ALIKA VESKI OÜs ei ole me lihtsalt kohvik; oleme pelgupaik neile, kes hindavad elu peenemaid asju - täiuslik segu magusast rahust ja soolasest rahulolust.

Alates hetkest, mil astud sisse, tervitab sind meie hubase kohviku keskkonna soe embus. See on ruum, kus iga detail on loodud sinu kogemuse rikastamiseks, mugavatest istekohtadest pehme, kutsuva valgustuseni. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda rõõmustavat valikut magusaid ja soolaseid küpsetisi, mis mitte ainult ei paita maitsemeeli, vaid soojendavad ka sinu hinge.

Meie igapäevased pakkumised on meie värskuse ja mitmekesisuse pühendumuse tunnistajaks. Olgu sul isu võise krõbeduse järele meie magusates küpsetistes, koduse mugavuse järele meie magus-soolastes pirukates või meie tugevate küpsetiste uuenduslike loomingu järele, alati on midagi uut avastada. Ja neile, kes hindavad klassikat, on meie magusad küpsetised valmistatud ajatut puudutust omades, mis toob meelde möödunud aegade nostalgilised maitsed.

ALIKA VESKI OÜs usume, et iga amps peaks olema kogemus, hetk peatuda ja hinnata käsitööd ning hoolt, mis läheb iga meie toote valmistamisse. Oleme rohkem kui kaubandus; oleme traditsioon, kogukond ja varjupaik neile, kes otsivad elu lihtsate naudingute rõõmu.

Nii et astu sisse, võta istet ja lase meil pakkuda sulle kogemust, mis on sama meeldiv kui maitsev. Sest siin on iga päev võimalus Nautida Iga Hetke!

Kontakt

ALIKA VESKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Igakordne külastus on nagu tervitus vanadele sõpradele.

- Jaan K.

Nende küpsetised sulavad suus, andes järeleandmatult rahuldust.

- Peeter S.

Imeline koht lõõgastumiseks ja maitsvate maiuste nautimiseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid vahendeid ja teadmisi vajate täiusliku taigna valmistamiseks?

Täiusliku taigna loomise teekond on nii kunst kui ka teadus. ALIKA VESKI OÜ-s ühendavad meie pagarid traditsiooni innovatsiooniga, et valmistada taignatooteid, mis rõõmustavad meeli ja soojendavad südant. Taigna aluste mõistmine Kvaliteetsed koostisosad on täiusliku taigna alus. Meie pagarid rõhutavad värskete, kohalike toodete, kõrgekvaliteediliste jahude ja esmaklassiliste rasvade kasutamise tähtsust, et tagada ületamatu maitse ja tekstuur. Lehttainast õrnade muretainasteni, igal tüübil on oma unikaalsed omadused ja kasutusalad. Me tutvustame teile erinevaid sorte ja juhendame, millal

Dropdown

kõik artiklid

Millised on proovimist väärt pirukat tõelisele pirukagurmaanile?

Neile, kes naudivad kondiitrikunsti ja krõbeda koorega pirukate rõõmu, pakub pirukate maailm lõputut maitsete ja tekstuuride valikut. Alates klassikalise õunapi
ssb.ee
Neile, kes naudivad kondiitrikunsti ja krõbeda koorega pirukate rõõmu, pakub pirukate maailm lõputut maitsete ja tekstuuride valikut. Alates klassikalise õunapiruka magusatest, õrnadest õuntest kuni kreemipiruka rikkaliku, sametise šokolaadini on igaühele pirukas, mis rahuldab iga maitset. Kui olete pirukagurmaan, siis teate, et pirukas pole lihtsalt magustoit; see on käsitöö, traditsioon ja kulinaarse naudingu keskpunkt. Klassikaline õunapirukas Õunapirukas, mille juured ulatuvad Euroopa kööki, on saanud ikooniliseks Ameerika desserdiks. Selle ajalugu on sama rikas kui täidis, iga kultuur

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.