Rohkema info nägemiseks:

TEXPINO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2387; jälgijaid - 14. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta TEXPINO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TEXPINO OÜ-sse, kus meie kirg ehituse ja kinnisvara vastu on võrdne ainult meie pühendumusega täiuslikkusele. Keskendudes hoonete viimistlusele, oleme loonud niši tööstuses, pakkudes võrdseteta akende ja köökide viimistlusteenuseid, mis muudavad ruumid kunstiteosteks.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda erakordset kvaliteeti ja ilu igas meie ettevõetud projektis. Me usume, et hoone viimased lihvid ei ole lihtsalt ehitusküsimus - need on meisterlikkuse allkiri, mis muudab tavalise ruumi erakordseks. Seetõttu töötab meie oskuslike käsitööliste meeskond väsimatult, et tagada, et iga aknaraam oleks vaateaknaks ja iga köök peakoka paradiisiks.

TEXPINO OÜ-s me ei ehita ainult - me loome. Meie missioonilause on meie pühendumuse tunnistus: Me spetsialiseerume hoonete viimistlusele, pakkudes tipptasemel akende ja köökide viimistlusteenuseid. See pole lihtsalt lause; see on lubadus meie klientidele, et me alati pakume kõrgeimat meisterlikkuse standardit.

Meie slogan, 'Loome meisterlikkust, viimistledes elegantsiga!', võtab kokku meie lähenemise igale projektile. Me mõistame, et detailid on olulised ja me läheneme igale ülesandele täpsuse ja hoolivusega, mida see väärivad. Olgu selleks siis modernse akna paigalduse sirged jooned või kohandatud köögi viimistluse keerukad detailid, me tagame, et iga element on täiuslik.

Kui tutvute meie pakkumistega, avastate, et TEXPINO OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja - me oleme ilu loojad, pühendunud eluruumide täiustamisele, kus elu hargneb. Liituge meiega meie püüdluses tõsta ehituse ja kinnisvara standardeid, üks suurepärane viimistlus korraga.

Kontakt

+372 516 8542

TEXPINO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika K.

Professionaalne teenindus, suurepärane töö!

- Mart S.

Usaldusväärne ehitusettevõte, parim valik!

- Kadi P.

Ehitusprojekt sujus suurepäraselt, suured tänud toredale tiimile!

TEXPINO OÜ tegevusaruanne 2023

Texpino OÜ on asutatud 29.05.2012 eesmärgiga pakkuda ehitusviimistlusteenust. Aruandeaastal moodustas käive 17495 €, kahjumiks kujunes 40 €. 2024.aastal on plaanis jätkata samalaadse tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õigeid materjale hoone viimistluseks vastavalt kliimatingimustele?

Õigete materjalide valimine oma hoone viimistluseks on kriitiline otsus, mis mõjutab hoone vastupidavust, esteetikat ja üldist väärtust. Olgu tegemist koduomani
ssb.ee
Õigete materjalide valimine oma hoone viimistluseks on kriitiline otsus, mis mõjutab hoone vastupidavust, esteetikat ja üldist väärtust. Olgu tegemist koduomaniku, kinnisvaraarendaja või renoveerimistöövõtjaga, hoone viimistluste nüansside mõistmine võib juhatada teid teadlike valikute tegemisele, mis on kooskõlas teie projekti eesmärkidega. Hoone viimistluste mõistmine Hoone viimistlused viitavad hoone sisemiste või välimiste pindade lõppviimistlusele. Need viimistlused aitavad kaasa visuaalsele ilule, aga kaitsevad ka konstruktsiooni keskkonnaelementide ja kulumise eest. Viimistlused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.