Rohkema info nägemiseks:

EPOFIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 993; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EPOFIX OÜ kohta arvamuslugu!"

EPOFIX OÜ hetkeolukord

Juba 993 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus Ettevõtte 2023. majandusaasta ületas varasema aasta tulemusi tänu mitmetele olulistele teguritele, sealhulgas inflatsiooni vähenemisele ja ehitusturu stabiliseerumisele.

Tulemuste analüüs

Inflatsiooni kahanemine ja ehitusturu stabiliseerumine (cid:127) Ettevõtte põhitegevuse käibenumbrite kasv oli võimalik tänu inflatsiooni langusele ja ehitusturu stabiliseerumisele.

Materjalide hindade stabiliseerumine (cid:127) Probleemiks eelneval aastal olnud kiire hinnatõus materjalide osas stabiliseerus, mis aitas kaasa parematele tulemustele.

Kliendibaasi laienemine ja hinnastamispoliitika (cid:127) Ettevõttel õnnestus leida piisavalt kliente ning rakendada edukat hinnastamispoliitikat, mis viis majandusaasta lõpuks väikese kasumini.

Prognoosid ja tuleviku väljavaated Vaatamata jätkuvale majanduslangusele on lootust ehitusturul stabiliseerumiseks järgneval aastal.

Positiivsena mõjub inflatsiooni edasine kahanemine, mis annab lootust, et nõudlus võiks taastuda eelnevate aastate tasemele enne COVID-19 ja Ukraina sõja mõjusid.

Kokkuvõte Ettevõtte 2023. majandusaasta oli edukas tänu mitmetele soodsatele majanduslikele tingimustele ning efektiivsele juhtimisele, mis võimaldas saavutada kasumlikkuse kasvu. Tulevikus jälgime ehitusturu arenguid ja inflatsiooni dünaamikat, et kohandada strateegiaid vastavalt turu tingimustele.

EPOFIX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.