Rohkema info nägemiseks:

R & R HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1599; jälgijaid - 39. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta R & R kohta arvamuslugu!"

R & R HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 1599 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 39 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

R & R Haldus OÜ on 2012. aastal Eesti kapitaliga asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvaraarendus ning -haldus.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Üldine 2023. aasta on Eesti majanduse jaoks osutunud arvatust raskemaks ning majanduslangus kestab varem arvatust kauem. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime. Prognoosi kohaselt on 2023. aasta Eesti majanduslangus 3,5%. Väikeses, 0,4% suuruses languses on Eesti majandus eeldatavasti ka 2024. aastal, sest nõudlus kaupade ja teenuste järele hakkab kosuma kodu- ja välisturul üksnes aegamisi. Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Ärikinnisvara

Ärikinnisvara üürile andmine on majandusest oluliselt stabiilsem tegevusala ning oluline põhjus sellele, et kinnisvaraalased tegevused 2023.

aastal paljude muude tegevusaladega ja majanduse kui tervikuga võrreldes vastuvoolu ujusid. Ärikinnisvara stabiilsus tuleneb asjaolust, et rahavoo tuumaks olev üüritulu põhineb pikaajalistel lepingutel ja ei hakka seetõttu kohe majanduslanguse alguses järsult vähenema.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte poolt võetud laenude intressid on seotud EURIBORI muutusega, mistõttu intressimäärade tõus on olnud pidev.

Majandustegevusest 2023. aastal

Ettevõttele kuuluvad kõrvutiasetsevad kaubanduskeskused asuvad Viljandi kesklinnas. Centrumi kaubanduskeskus Tallinna tn 22 on ühendatud aktsiaseltsile Viljandi Centrum kuuluva kaubanduskeskuse ja hotelliga. Renditavat pinda on kokku 4425 m², millest on välja rentimata 168 m².

Oma majandustegevuses jälgib ettevõte keskkonna säästikkuse printsiipe.

Aruandeaasta müügitulu oli 713,5 tuhat eurot, 2022. aastal 762,7 tuhat eurot ning moodustus mõlemal aastal peamiselt erinevate rendipindade renditulust ja renditeenusega seotud vahendatud teenuste edasimüügist.

Ettevõttel on kaks päikeseelektrijaama.

Juhatuses aruandeaastal muutusi ei olnud.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole ettevõttes järgmisel aruandeaastal muudatusi ette näha.

Ettevõtte juhtkond on teadlik keerulisest majandusolukorrast maailmas ja on analüüsinud sellest tulenevat ebakindlust majandusele ning leidnud, et olukord ei avalda olulist mõju ettevõtte tegevusvalkonnale ja juhtkonna hinnangul on ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

R & R HALDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.