Rohkema info nägemiseks:

BTL MEDICAL EQUIPMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 707; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BTL MEDICAL EQUIPMENT kohta arvamuslugu!"

BTL MEDICAL EQUIPMENT OÜ hetkeolukord

Juba 707 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

BTL Medical Equipment OÜ loodi 2012. aastal. Ettevõte tegeleb füsioteraapia seadmete müümisega Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Lisaks pakub ettevõte nendele seadmetele hooldus-, remondi ja koolitusteenust.

Firma koostööpartneriks on BTL Industries Ltd, kes on füsioteraapia seadmete tootja. BTL Industries Ltd tehased asuvad Euroopa Liidus.

BTL Medical Equipment OÜ 2023.aasta müügitulu kasvas 52% võrreldes 2022.aastaga. Müügimahu suurendamiseks plaanib ettevõte suurendada müüki Balti riikides ja Soomes.

Ettevõtte ei teinud 2023. aastal suuri investeeringuid ja 2024. aastaks uusi suuremaid investeeringuid plaanis ei ole.

BTL Medical Equipment OÜ tegevsukeskkonna üldine (makromajanduslik) areng on olnud stabiilne. Ettveõtte tegevusel puudub hooajalisus, mis võiks ettevõtte tegevust mõjutada. Ettveõtte esitus- ja arvestusvaluuta on euro, mistõttu valuutakursi muutused mõju ei avalda.

BTL Medical Equipment OÜ-l oli 2023. aastal keskmiselt üheksa töötajat. Juhatuse liikmed tasu ei saanud.

SUHTARV VALEM 31.12.2023 31.12.2022

Maksevõime üldine tase Käibevara / lühiajalised kohustised 0,99 2,95

Rahaliste vahendite tase Raha / lühiajalised kohustised 0,25 1,50

Ärikasumi marginaal % Ärikasum / müügitulu 1,20 13,27

BTL MEDICAL EQUIPMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.