Rohkema info nägemiseks:

VERGINE MT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 851; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VERGINE MT OÜ kohta arvamuslugu!"

VERGINE MT OÜ hetkeolukord

Juba 851 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Vergine MT OÜ põhitegevus on metallkonstruktsioonide valmistamine .

Neto realiseerimiskäive 2023.a. moodustas 1 326 697 eurot, kahjum 19 497 eurot.

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse ja immateriaalsesse põhivarasse kokku 708 eurot.

Vergine MT OÜ keskmine töötajate arv antud majandusaastal oli 22 töötajat 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 549 541 eurot. Aruandeaastal juhatuse liikmetele töötasu ei ole makstud.

Viimase 2 aasta jooksul on oluliselt tõusnud tooraine, energia ja kütuse hinnad. Mis tõi kaasa kulude suurenemise ja kasumi vähenemise. Ebasoodne olukord maailmas on oluliselt mõjutanud meie ettevõtte majandustulemusi. Oluliselt on langenud müügikäive ja konkurentsivõime. Ettevõte oli sunnitud töötajate arvu vähendama. Juhtkonna üks prioriteete on veelgi parandada tootmise efektiivsust tootmisprotsessi optimeerimise ja kulude vähendamise kaudu.

Praegune olukord maailmas ei võimalda tootmist kasvatada ja häid tulemusi luua, kuid püüame praegustes majandusoludes ettevõtte positsiooni turul säilitada ja kindlustada.

Aruandeaastal uurimis- ja arendustöid ning nendega seotud kulusid ei tehtud.

Vergine MT OÜ ei oma välisriigis registreeritud filiaale.

Vergine MT OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

VERGINE MT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.