Rohkema info nägemiseks:

RENTEMMI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume pidustuste korraldamiseks tooteid ja renditeenuseid, mis ulatuvad isikupärastatud kingitustest peotelkide ja atraktsioonideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus pidustused on täidetud lisarõõmu ja isikupärase võluga. Meie lai tootevalik on loodud rahuldamaks kõiki teie pidulikke vajadusi, alates südamlikest isiklikest puudutustest kuni pidulike põhivajadusteni.

Kujutage ette sünnipäeva, kus teie lapse silmade sära peegeldab nende tordil olevat kohandatud suhkrupilti, või nende sammude elevust, mis vastab meie batuutide pakutavale põnevusele. Kujutage ette teie külaliste rõõmu, kui nad naudivad koduse jäätise kreemjat headust tänu meie jäätisemasina rendile. Kujutage ette nende imestust, kui nad näevad meie suhkruvatimasina rendi loodud maagilisi magusaid spiraale.

Meie isikupärastatud tooted, nagu nimega veepudel, ei ole lihtsalt esemed; need on mälestusesemed, mis kannavad mälestusi ja naeratusi. Iga toode, alates väikseimast LED magnetblokist kuni kõige avarama peotelgini, on valmistatud hoolitsuse ja tähelepanuga detailidele, tagades, et teie erilised hetked on unustamatud.

Meie kollektsiooni südames on uskumus, et iga pidu, suur või väike, väärivad olema erakordne. Olgu teil soov lisada lõbu teie lapse mängutuppa meie mänguköökide ja kolmerattalistega, või soovite muuta oma aiapeo linna jutuks meie paisutatavate mänguväljakute ja kirjude valgustitega, meil on kõik, mida vajate täiusliku atmosfääri loomiseks.

Meie pühendumus tuua rõõmu teie üritustele käib käsikäes meie pühendumusega kvaliteedile ja teenindusele. Sukelduge meie e-poodi ja avastage aarded, mis teid ootavad. Praktilisusest raamaturiiulite ja kõrgete toolidega kuni võlumaailma mullimasinate ja šokolaadifontäänidega, teie järgmine pidu on kindel hitt meie võluvate pakkumistega.

Teeme iga sündmuse õnne ja ühtekuuluvuse tunnistuseks toodetega, mis on enamat kui lihtsalt asjad - need on elamused, need on lood, need on rõõm.

Kontakt

RENTEMMI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Kiire ja sõbralik teenindus ning suurepärane valik!

- Mari T.

Kõik oli imeliselt korraldatud ja laste naeratused olid hindamatud.

- Tanel P.

Isikupärased kingitused muutsid meie sündmuse tõeliselt eriliseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RENTEMMI OÜ tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 tegeles RentEmmi OÜ peamiselt erinevate peotarvete rendiga: laste batuudid, jäätisemasinad, minipannkoogimasinad jne. Lisaks tegeleti käsitööesemete loomise ja müügiga (veepudelid, tassid, t-särgid jne). 2024.aastal plaanitakse jätkata samade tegevusaladega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida loominguline teema, mis muudab sinu lapse sünnipäevapeo unustamatuks?

Laste sünnipäevapeo planeerimine võib olla sama lõbus kui väljakutsuv. Õige lähenemisega saad luua sündmuse, mis jääb meelde sinu lapsele ja tema sõpradele. Sii
ssb.ee
Laste sünnipäevapeo planeerimine võib olla sama lõbus kui väljakutsuv. Õige lähenemisega saad luua sündmuse, mis jääb meelde sinu lapsele ja tema sõpradele. Siin on viis nippi, mis aitavad sul korraldada peo, mis on kõigi huulil! Vali teema Alusta planeerimist, kaasates oma last. Küsi neilt nende lemmiktegelaste, hobide või huvide kohta. See tagab mitte ainult selle, et pidu peegeldab nende isiksust, vaid ka teeb nad eriliseks ja kaasatuks. Kui teema on valitud, algab tõeline lõbu. Olgu see siis superkangelase, printsessi või dinosauruse teema, veendu, et iga peo element oleks sellega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.