Rohkema info nägemiseks:

LADUSTAMISTEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ladustamisteenused OÜ on tegelenud ladustamisteenustega üle seitsme aasta, vastutades selle aja jooksul nii miljonieuroste maalide, kui ka sadade kodude vara ladustamise eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ladustamisteenused OÜ on oma ala spetsialistid, pakkudes Eestis tipptasemel ladustamise lahendusi. Meie firma kogemus ulatub seitsme aasta taha, mille jooksul oleme tõestanud end kui usaldusväärne partner nii eraisikutele kui suurettevõtetele. Oleme veendunud, et iga kliendi vajadused on erilised, ja meie eesmärk on pakkuda just neile sobivat teenust, mis vastab kõige kõrgematele standarditele.

Oma tegevuses lähtume kolmest põhiväärtusest: turvalisus, innovatsioon ja kliendikesksus. Turvalisus on meie jaoks esmatähtis – tagame, et iga meie klient saab olla kindel oma vara säilimises. Innovatsiooniga seoses otsime pidevalt uusi ja põnevaid lahendusi, mis teevad meie teenused veelgi efektiivsemaks ja klientide jaoks mugavamaks. Lõpuks on meie keskmes alati klient. Meie pikaajalised partnerlussuhted suurettevõtete ja rahulolevate klientidega tõestavad, et panustame südamega sellesse, mida teeme.

Ladustamisteenused OÜ on palju enamat kui lihtsalt ladu. Oleme ettevõtte, mis mõistab oma klientide vajadusi ja pakub lahendusi, mis aitavad neil olla efektiivsemad ja edukamad oma tegevuses. Soovid kogeda Eesti parimat ladustamisteenust? Võta meiega ühendust ja saa osa meie pühendumusest kvaliteedile ja kliendikesksusele.




võtke ühendust

LADUSTAMISTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan M.

Ladustamisteenused OÜ on minu jaoks selge valik ladustamiseks. Nad pakuvad kõige madalamaid hindasid ja nende ladu on väga turvaline. Samuti on nad väga paindlikud erinevate nõudmistega ja see võimaldab mul oma vara säilitada mugavalt.

- Liina T.

Olen väga rahul Ladustamisteenused OÜ teenustega. Nad on väga sõbralikud ja abivalmid ning nende lahendused on alati tipptasemel. Meie ettevõtte vara ladustamine on nende kätes väga turvaliselt ja mugavalt.

- Kertu L.

Ladustamisteenused OÜ pakub alati väga konkurentsivõimelisi hindu ja nende ladu on alati väga turvaline. Nad on olnud väga paindlikud ja konstruktiivsed meie ettevõtte erinevate vajaduste ja nõudmistega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LADUSTAMISTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Ladustamisteenused OÜ on tuntud ettevõte, mille põhitegevusala on juriidiliste ja füüsiliste isikute kaupade ladustamine. Selleks on neil spetsiaalselt ettevalmistatud laod, mis on varustatud kõige kaasaegsemate ladustamistehnoloogiatega, et tagada kaupade ohutus ja säilivus. 2022. aasta oli Ladustamisteenused OÜ jaoks märkimisväärne, kuna see oli nende kümnes tegevusaasta. Selle aasta jooksul näitas ettevõte märkimisväärset kasvu, suurendades nii oma klientide arvu kui ka käivet. See on märk ettevõtte pühendumusest pakkuda oma klientidele parimat teenust ja näitab, et nende strateegiad on

Dropdown

kõik artiklid

MuuvKuur on innovatsioon ladustamisteenustes

MuuvKuur on innovatsioon ladustamisteenustes - liikuv kuur, mis ei asu mitte sinu kodus vaid ladustamishoones ning on tellitav koju igal ajal ja sobivaks ajavah
ssb.ee
MuuvKuur on innovatsioon ladustamisteenustes - liikuv kuur, mis ei asu mitte sinu kodus vaid ladustamishoones ning on tellitav koju igal ajal ja sobivaks ajavahemikuks. Kujunda endale ise sobiv kuur meie tugevdatud ladustamiskasti ning kasuta seda vaid siis kui seda vaja on. Koostöös klientidega välja disainitud innovatiivne lahendus vähendab näiteks korteri ostu kulusid, aitab hoida kodu korras ning mugavdab elu nii korteris, kui eramajas. Mis on MuuvKuur? MuuvKuuri teenus hõlmab endas võimalust rentida terve ladustamiskast või soovi korral isegi mitu meie laos, muuta see meelepäraseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.