Rohkema info nägemiseks:

KINNISTULAEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1436; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KINNISTULAEN OÜ kohta arvamuslugu!"

KINNISTULAEN OÜ hetkeolukord

Juba 1436 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kinnistulaen OÜ on 2013. aastal asutatud äriühing, mis omab Finantsinspektsiooni poolt väljaantud tähtajatud luba krediidiandjana tegutsemiseks. Kinnistulaen OÜ põhitegevuseks on kinnisvaraga tagatud laenude väljastamine era- ning juriidilistele isikutele. Alates 2017.

aasta keskpaigast ei ole Kinnistulaen OÜ aktiivselt tegutsenud, kuna uue omaniku kontrolli all toimub ettevõtte restruktureerimine ning võimalike uute investorite/kreeditoride otsimine. Aruande perioodil on peamiselt tegeletud olemasoleva laenuportfelli haldamisega. Aruandeaasta jooksul oli tehtud investeering, ning sõlmitud pikaajaline leping ja praegu toimub intergeerimine mis annab võimaluse klentidele kaardid väljaanda ning kontod avada Seoses keerulise makromajandusliku olukorra ja märgatava laenumahu vähenemisega ettevõtte juhtkond keskendus uute konkurentsivõimeliste toodete ja vastastikku kasulike partnerlusprogrammide loomisele.

Kinnistulaen OÜ jätkab oma tegevust vahetpidamata ja pärast aruandelist kuupäeva ja ei oma mingit kavatsust ega vajadust selle katkestamiseks. Tänaseks äriühingu nettovara vastab seaduses kehtestatud nõuetele. Juhatusse kuulub üks liige, kellele tasu ei maksta.

KINNISTULAEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.