Rohkema info nägemiseks:

BALTI JAAMA TURG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2412; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTI JAAMA TURG kohta arvamuslugu!"

BALTI JAAMA TURG OÜ hetkeolukord

Juba 2412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

Balti Jaama Turg OÜ on Astri ettevõtete gruppi kuuluv Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2014. aastal.

Peamiseks tegevusalaks on opereerimine Balti Jaama Turu ja Depoo kinnistutel. Astri grupi ettevõtetele kuuluvad lisaks

Balti Jaama Turule ja Depoole ka Keskturg Tallinnas, Astri ja Fama keskused Narvas, Lõunakeskuse kaubanduspark

Tartus ja Pärnu Keskus Pärnus. Kokku on Astri Grupi ettevõtete hallata ligi 200 000 m2 pinda neljas Eesti linnas.

Aruandeaastal külastas Grupi keskuseid ja turge 21 miljonit inimest.

Balti Jaama Turg avati selle tänasel kujul 19. mail 2017. a. Uue lahenduse eesmärk oli säilitada vanade hoonete ajalooline isikupära, samas luua tänapäevane ja kaasaegne keskkond, hoides turu vaimu oma sagina ja kerge kaootilisusega. Balti Jaama Turg on atraktiivne sihtpunkt mitte ainult turu lähipiirkonna vaid kogu Tallinna elanikele ning samuti linna külastavatele turistidele. Turu arhitektuurilahenduse koostas KOKO Arhitektid OÜ, ehituse peatöövõtjaks oli

Mapri Ehitus OÜ.

Balti Jaama Turg on unikaalne nii Baltikumis kui Põhjamaades ning ta on saanud järgmiste tunnustuste osaliseks: l 2017 Kaupmeeste Liit - Aasta kaubandustegu; l 2017 Tallinna linn – Parim arendusprojekt; l 2017 Muinsuskaitseamet – Hästi kavandatud uusehitis ajaloolises keskkonnas; l 2017 Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit (EKEL) - aasta ehitusprojekt; l 2018 Eesti Kultuurkapital - arhitektuuri sihtkapitali aastapreemia ning tegevus- ja protsessipreemia l 2018 Maailma Arhitektuurifestival (WAF) - kategooria /vana ja uus/ finalist.

2023. aastal kogus Balti Jaama Turg 5,2 miljonit kliendikülastust. Võrreldes varasema aastaga toimus külastatavuses väike tagasiminek, mille üheks põhjuseks on kindlasti Kopli trammiliini seiskamine suve teises pooles seoses

Vanasadama trammiliini ehitusega. Samuti olid mitmed ümberkaudsed tänavad ehitusperioodiks suletud ning turule jõudmine oluliselt raskendatud.

Aruandeaastal tervitas Balti Jaama Turg mitmeid uusi üürnikke: Brööder Kebab, Eclair Factory, Mac’n’ Cheese, Tubli

Rätsep. Kõik uued tulijad toovad turule värskust ja rikastavad üürnike kooslust. Vaatamata keerulisele majandusolukorrale suutis Balti Jaama Turg hoida vakantsete pindade osakaalu 1 protsendi piires.

Esmakordselt toimus aruandeaasta detsembris Balti Jaama Turul jõuluturg. Projekt oli edukas ning 2024. aastal on plaanis jõuluturgu laiendada ja selleks vajalikke kioskeid juurde soetada. Tundub, et võrdlemisi jõulutururikkasse

Tallinnasse mahub siiski üks hästi sihitud ja läbimõeldud eksemplar veel.

2023. aastal alustati turul ulatusliku mänguväljaku projekteerimist, mis valmib 2024. a maikuus. Mänguväljak täidab vajakajäämise lastele mõeldud tegevustes ning innustab lastega peresid turul rohkem aega veetma.

2023.a lõpus töötati välja uus välituru kontseptsioon Hommikuväljakul ning kevadhooajal üllatab turg uue, läbimõeldud müügipindade lahendusega. Uus lahendus optimeerib nii kaupmeeste kui klientide turukogemust.

Balti Jaama Turg OÜ eesmärgiks on olla uuendusmeelne tööandja enda töötajatele, hea koostööpartner kaupmeestele ning jälgida tähelepanelikult ettevõtte tegevusega kaasnevaid sotsiaalseid mõjusid. Ettevõte teeb kõik vajaliku, et kaasnevad negatiivsed keskkonnamõjud oleksid viidud miinimumini.

Balti Jaama Turg OÜ on pea täielikult üle läinud LED-valgustitele. Aruandeaasta alguses käivitus täies mahus Kopli 1 hoones R8 hooneautomaatika lahendus, mis aitab targalt tehnosüsteeme juhtides turu energiatarvet vähendada. Aasta lõpus lisandus R8 poolt ka demand response ehk tarbimise juhtimise teenus, mis aitab Eesti elektrisüsteemi turvalisemaks ja vastupidavamaks muuta.

Aasta lõpus avati ka Elektrum Drive elektriautode laadijad 8-l parkimiskohal. Järgneval aastal on plaanis luua juurde eletriautode laadimiskohti, parandada linnaruumi (sh jalakäijate ohutust), vahetada viimased valgustid LED peale ja leida täiendavaid energiasäästu kohti.

Eesti sisemajanduse koguprodukt (SKP) langes aruandeaastal 3%. Tegemist oli juba teise järjestikuse negatiivse aastaga. Rahapoliitika karmistamise mõju avaldub majandusele reeglina viitajaga. Seetõttu on tõenäoline, et 2024.

aasta ei tule euroala ega Eesti majanduses eelnevast parem ning ees ootab pigem seisak. Käesolevaks aastaks prognoositakse majanduslanguse jätkumist, küll tagasihoidlikumas tempos. Suuremad lootused on pandud aasta teisele

BALTI JAAMA TURG OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.