Rohkema info nägemiseks:

PRISMA NET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1245; jälgijaid - 10. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta PRISMA NET OÜ kohta arvamuslugu!"

PRISMA NET OÜ hetkeolukord

Juba 1245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Prisma NET OÜ loodi 2014. Ettevõte tegeleb teadmispõhiste välimeedialahenduste väljatöötamise, välimeediavõrkude ehituse, arendamise ning valdamisega. Jantkuvalt tegeletakse klassikaliste välimeedia eksponeerimistehnoloogiate kaasajastamisega, sealhulgas süsinikuneutraalsete päikeseenergia ja LED valgustusseadmete testimise ning keskkonnasõbralike liimitehnoloogiate arendamisega erinevates klimaatilistes oludes.

Covid-19 pandeemia jätkumisest tingitud reklaaminõudluse kahanemise tõttu annetasime riiklikele institutsioonidele tasuta, abiks võitlusel pandeemiaga, ligi 1000 välireklaami plakatikohta.

2022 jätkati uute reklaamikandjate prototüüpide ja mitmesuguste arenduste testimisega. Kuna üldine turutrend on jätkuvalt suunatud digitaalsete LED ekraanide kasutamisele, on ettevõttel sobiva majandusstsenaariumi realiseerumisel plaanis lansseerida mitu digiekraanidel põhinevat välimeediatoodet, kuid segaste majandusolude püsimisel on kõnealused suuremad investeerimisotsused määramata ajaks ootel.

Prisma NET on alates 2015 arendanud in-house äritarkvara välimeedia opereerimiseks (sh. broneeringud, müük ja planeerimine) ning tootepõhiste võtmenäitajate jälgimiseks. Loodava tarkvara perspektiiv on areneda litsenseeritud SaaS lahenduseks välimeediaga opereerimisel mistahes turul.

Ettevõte on viinud läbi töötervishoiu ja tööohutuse auditi ning oluliselt edendanud ettevõtte töökultuuri ning standardeid läbi mitmesuguste tegevuskavade.

PRISMA NET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.