Rohkema info nägemiseks:

MELTEMI ADVENTURES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 975; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 9+ "Kirjuta MELTEMI ADVENTURES OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meltemi Adventures OÜ usub, et reisimise tõeline olemus ei seisne ainult uutes kohtades käimises, vaid nende kogemises. Meie hoolikalt valitud purjetamis- ja matkareisid on loodud selleks, et sukelduda maailma kõige hingematvamate sihtkohtade ilusse, alates Eoalide saarte vulkaanilisest hiilgusest kuni Assooride puutumata loodusimedeni.

Meie reisikalender on tunnistus meie pühendumusest luua unustamatuid teekondi. Olgu sinu sooviks purjetada majesteetlikul purjekal tuule jõul või matkata läbi puutumata maastike, meie seiklused on kohandatud selleks, et toita igaühes meis peituvat avastamisvaimu.

Meltemi Adventures OÜ-ga ei rendi sa lihtsalt paati, sa saad esirea koha maailma kõige varjatumate pärlite juurde. Meie jahtide rentimise teenus välismaal tagab, et iga detail on hoolitsetud, nii et saad keskenduda jahtimise põnevusele – olgu selleks uued kogemused, maastikud või lihtsalt avamere purjetamise rõõm.

Meie reisid on enamat kui lihtsalt puhkused; need on teekonnad uutele horisontidele. Liitu meiega, kui läheme purjetama Eoalide saartele Tüürreeni mere südames, kus ootavad külaelu pulss ja elavate vulkaanide hingus. Või alusta teekonda Assooridele, mis asuvad keset Atlandi ookeani, kus seikluse kutse kajab läbi roheliste, lopsakate maastike.

Kui sügis maailma kuldsetes toonides värvib, pööravad meie purjed pilgu maalilisele Horvaatia saarestikule. Veetke nädal meiega ja saate aru, miks see maailma nurk on vallutanud meresõitjate ja rändurite südamed.

Meltemi Adventures OÜ-s ei ole me lihtsalt ajaviite ja meelelahutuse pakkujad; me loome kogemusi, mis resoneerivad ränduri hingega. Kutsume sind liituma meie seiklejate kogukonnaga, kus iga reis on lugu, mis ootab rääkimist.

Avasta maailma meiega. Lase tuultel juhatada sind paikadesse, kus sünnivad lood ja mälestused jäädvustatakse aja liivadesse. Meltemi Adventures OÜ – kus iga reis on seiklus ja iga seiklus on merelugu.

loe lisaks!

MELTEMI ADVENTURES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina J.

Nii palju rõõmu ja ägedaid inimesi!

- Elize R.

Kõik oli väga meeldiv ja pererahvas väga sõbralik.

- Gerd V.

Lihtsalt suurepärane, soovitan väga!

Tundmatu avastamine: avamerepurjetamise näpunäited

Avamerepurjetamine esindab paljude seiklushuviliste jaoks lõplikku vabadust. See on võimalus igapäevaelu saginast eemalduda ja loodusega sügaval tasandil taasühendust luua. Avameri pakub ainulaadset rahu ja erutuse kombinatsiooni, kohta, kus saab kogeda elementide toorest jõudu. Enne tundmatusse purjetamist on hädavajalik arendada oskuste kogumit, mis tagab ohutu ja nauditava reisi. Nende hulka kuuluvad edasijõudnud navigeerimine, paadi käsitsemine, esmaabi ja mereilmastiku süsteemide mõistmine. Ettevalmistus: eduka reisi võti On oluline valida meresõidukõlblik ja pikemateks reisideks mugav

Dropdown

kõik artiklid

Parimad sihtkohad matka- ja purjetamishuvilistele

Seiklusreis ei ole lihtsalt puhkus; see on erakordse otsing, avastusretk ja teekond maailma äärtele, kus maa kohtub merega. Neile, kes leiavad lohutust lainete
ssb.ee
Seiklusreis ei ole lihtsalt puhkus; see on erakordse otsing, avastusretk ja teekond maailma äärtele, kus maa kohtub merega. Neile, kes leiavad lohutust lainete rütmilisest loksumisest vastu paadi külge ja erutust mägirajal, pakub matkamise ja purjetamise ühendamine ülimat seiklust. Kujutage ette ärkamist oma purjeka õõtsuvas rüpes, ankurdatuna üksikus lahes, ees ootamas päev avastamata radadel matkamist. See on seikluse olemus, mis ühendab purjetamise põnevuse matkamise väljakutsega. Parimad matka- ja purjetamissihtkohad Kreeka saared on iidse ajaloo ja loodusliku ilu mosaiik. MELTEMI

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.