MELTEMI ADVENTURES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Seiklusreis ei ole lihtsalt puhkus; see on erakordse otsing, avastusretk ja teekond maailma äärtele, kus maa kohtub merega. Neile, kes leiavad lohutust lainete

Parimad sihtkohad matka- ja purjetamishuvilistele

Seiklusreis ei ole lihtsalt puhkus; see on erakordse otsing, avastusretk ja teekond maailma äärtele, kus maa kohtub merega. Neile, kes leiavad lohutust lainete rütmilisest loksumisest vastu paadi külge ja erutust mägirajal, pakub matkamise ja purjetamise ühendamine ülimat seiklust.

Kujutage ette ärkamist oma purjeka õõtsuvas rüpes, ankurdatuna üksikus lahes, ees ootamas päev avastamata radadel matkamist. See on seikluse olemus, mis ühendab purjetamise põnevuse matkamise väljakutsega.

Parimad matka- ja purjetamissihtkohad

Kreeka saared on iidse ajaloo ja loodusliku ilu mosaiik. MELTEMI ADVENTURES OÜ-ga avastage Küklaadid või Dodekanees, kus iga saar pakub ainulaadseid radu ja Egeuse meri kutsub unustamatule purjetamiskogemusele.

Uus-Meremaa dramaatiline rannik on paradiis nii matkajatele kui purjetajatele. Navigeerige Marlborough Sounds'i vetes või matkake Abel Tasmani rannarajal ning sukelduge hämmastavatesse maastikesse, mis on sama mitmekesised kui ilusad.

Norra fjordid pakuvad majesteetlikku tausta nii matkamiseks kui purjetamiseks. Purjetage läbi fjordide rahulike vetes, seejärel dokkige ja matkake üles panoraamvaadeteni, mis avanevad mõnele maailma dramaatilisemale maastikule.

Kariibi mere saared ei ole ainult liivarannad ja türkiissinised veed; need on ka koduks lopsakatele vihmametsadele ja mägisele maastikule. Purjetage ühelt saarelt teisele ja matkake läbi mitmekesiste ökosüsteemide, mis teevad Kariibidest matkaja paradiisi.

Lõuna-Ameerika lõunatipus asuva Patagoonia karm maastik on kutse seiklejatele. Purjetage läbi Tulemaa fjordide ja matkake Andide varjus. Patagoonia kauge ilu on võrreldamatu ja pakub eluaegset seiklust.

Seikluseks valmistumine

Matka- ja purjetamisreisile pakkimine nõuab hoolikat kaalumist. Olulised on navigatsioonivahendid, ilmastikule vastavad riided ja varustus, mis on kasulik nii maal kui merel.

Kohalike eeskirjadega tutvumine on sujuva seikluse jaoks hädavajalik. MELTEMI ADVENTURES OÜ tagab, et kõik reisid on kooskõlas kohalike seadustega, säilitades looduskeskkonna ja austades kultuuripärandit.

Õige seikluse valimine MELTEMI ADVENTURES OÜ-ga

Iga seikleja on ainulaadne ja MELTEMI ADVENTURES OÜ on spetsialiseerunud individuaalsetele eelistustele vastavate isikupärastatud marsruutide koostamisele, tagades eksklusiivse ja isikupärastatud kogemuse.

Üle kahe aastakümne kogemusega pakub MELTEMI ADVENTURES OÜ ekspertnõuandeid ja tuge kogu teie teekonna vältel, alates planeerimisest kuni teostuseni, muutes teie seikluse nii põnevaks kui murevabaks.

Alustage unustamatut teekonda, kus mäed kohtuvad merega. Võtke ühendust MELTEMI ADVENTURES OÜ-ga, et kohandada teie ideaalne matka- ja purjetamisseiklus.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tundmatu avastamine: avamerepurjetamise näpunäited

Avamerepurjetamine esindab paljude seiklushuviliste jaoks lõplikku vabadust. See on võimalus igapäevaelu saginast eemalduda ja loodusega sügaval tasandil taasüh
ssb.ee
Avamerepurjetamine esindab paljude seiklushuviliste jaoks lõplikku vabadust. See on võimalus igapäevaelu saginast eemalduda ja loodusega sügaval tasandil taasühendust luua. Avameri pakub ainulaadset rahu ja erutuse kombinatsiooni, kohta, kus saab kogeda elementide toorest jõudu. Enne tundmatusse purjetamist on hädavajalik arendada oskuste kogumit, mis tagab ohutu ja nauditava reisi. Nende hulka kuuluvad edasijõudnud navigeerimine, paadi käsitsemine, esmaabi ja mereilmastiku süsteemide mõistmine. Ettevalmistus: eduka reisi võti On oluline valida meresõidukõlblik ja pikemateks reisideks mugav

MELTEMI ADVENTURES OÜ tegevusaruanne 2022

Meltemi Adventures OÜ tegutseb turismivaldkonnas, pakkudes majutus-, toitlustus- ja vabaaja teenuseid Võrtsjärve põhjakaldal, Vaibla külas asuvas Veldemani puhk
ssb.ee
Meltemi Adventures OÜ tegutseb turismivaldkonnas, pakkudes majutus-, toitlustus- ja vabaaja teenuseid Võrtsjärve põhjakaldal, Vaibla külas asuvas Veldemani puhkemajas. Pakutakse ka purjetamiskoolitusi. Teise tegevussuunana pakub ettevõte purjejahtide renti väljaspool Eestit. Tegutsetakse nii vahendajana, kui reisiteenuse pakkujana. 2022 aastal õnnestus väljuda koroonakriisist põhjustatud raskustest, pakkuda varasemalt suuremas mahus teenuseid ja tõsta märgatavalt müügitulu. Aruandeaasta lõppes kasvanud käibega ja kasumlikult. Ettevõte on investeerinud ja investeerib ka tulevikus

Assooride reis vol 4 2024

Assoorid 2024 kevadel 2024 aasta kevadel sai aeg küpseks järgmise Assooride saarte külastuse jaoks. Viimati käis Meltemi reisiseltskond seal 2019. aastal. Tartu
purjereis.ee

Reisitingimused

PURJEREISI KODUKORD JA MEESKONNAROLLID Et merereis sujuks ja osalejad väärt kogemuse võrra rikkamaks saaksid, on vajalik enne reisi sõlmida mõned kokkulepped ja
purjereis.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.