Rohkema info nägemiseks:

KANDLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KANDLE OÜ kohta arvamuslugu!"

KANDLE OÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade ettevõttest

Kandle OÜ on ettevõte, mis tegutseb peamiselt jaemüügi valdkonnas väljaspool kauplusi, kioskeid ja turge ning pakub väikeste busside (täismassiga alla 3,5 t) renditeenust. 2023. aasta on olnud ettevõtte jaoks küllaltki stabiilne aasta, mille käigus on tehtud mitmeid strateegilisi otsuseid tuleviku kasvu ja laienemise tagamiseks.

Tegevusvaldkonnad

Jaemüük väljaspool kauplusi, kioskeid ja turge 2023. aastal keskendus Kandle OÜ jaemüügi tegevus peamiselt e-kaubandusele ja mobiilsele müügile, sealhulgas osaleti erinevatel üritustel ning laatadel. Ettevõte on edukalt kasvatanud oma kliendibaasi ja tootevalikut, mis on klientide seas hästi vastu võetud.

Väikebusside rent

Väikebusside renditeenus on olnud stabiilne ja endiselt jätkusuutlik. 2023. aasta jooksul on suurenenud nii rendiperioodide kestus kui ka korduvate klientide arv. Ettevõte on investeerinud rendibussi hooldusesse ja uuendamisse, et tagada kõrge kvaliteet ja kliendirahulolu.

Finantsülevaade 2023. aasta finantsilised tulemused näitasid kasvu esimeses ja teises kvartalis ning tulu oli võrreldes eelneva aasta sama perioodiga kasvanud ca 65%, peamiselt tänu ekaubandusele ja tõhusale turundusele. Majandusaasta kokkuvõtlikult oli küll väikeses languses, kuid pigem stabiilne, kui võtta arvesse investeeringute protsendi suurendamist.

Tulevikuplaanid ja investeeringud

Kandle OÜ plaanib 2024. aastal laiendada oma teenuste portfelli ja investeerida uutesse sõidukitesse ning ärivaldkondadesse: 1. Matkaauto soetamine: Ettevõte plaanib soetada veel ühe matkaauto, et laiendada oma renditeenuste valikut ja pakkuda klientidele rohkem võimalusi. Uue matkaauto lisandumine võimaldab pakkuda ka pikemaajalisi renditeenuseid ja suurendada tulu selles segmendis.

2. Kodumajutuse ja matkaautode parkla arendamine: Kandle OÜ kavatseb hakata pakkuma kodumajutusteenust koos matkaautode parklaga. See uus teenus pakub klientidele unikaalset võimalust kombineerida matkaauto renti, Ida-Virumaal matkaauto parkimist koos vajalike lisateenustega ja mugavat kodumajutust.

Planeeritud investeeringute hulka kuuluvad olemasoleva vana hoone renoveerimine ja ca 6000m2 maaala välja arendamine, vajalike rajatiste ehitamine ning turundustegevused koos uute teenuste tutvustamisega.

Kokkuvõte 2023. aasta on olnud Kandle OÜ jaoks stabiilne, mille jooksul on saavutatud tulemused vastavalt eesmärgile ja tehtud olulisi strateegilisi otsuseid tulevikuks.

Ettevõte jätkab oma põhiliste tegevusvaldkondade tugevdamist ja uute võimaluste arendamist, et pakkuda klientidele veelgi mitmekesisemaid ja kvaliteetsemaid teenuseid. Kandle OÜ on valmis astuma järgmise sammu oma arenguteel ja saavutama veelgi suuremat edu tulevikus.

KANDLE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.