Rohkema info nägemiseks:

ARMOR GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusteenuste pakkumisega, keskendudes eriti fassaaditöödele, üldisele ehitusele ja katuseehitusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

25-aastase pärandiga kvaliteedi ja vastupidavuse sümbolina muutuva kliima ees seisab ARMOR GROUP OÜ. Meie oskused fassaaditöödes, üldises ehituses ja katuseehituses on mitte ainult ajaproovile vastu pidanud, vaid on saanud ka standardiks teie struktuuride kaitsmisel meie nelja aastaaja karmide elementide eest.

ARMOR GROUP OÜ mõistab, et tugev fassaad ei ole ainult esteetika küsimus; see on kilp, mis kaitseb teie investeeringut. Seetõttu läheneme igale projektile põhjaliku planeerimise, teostuse ja kvaliteedikontrolli seguga, et tagada teie fassaadi mitte ainult vastavus, vaid ka tööstusstandardite ületamine.

Oleme pühendunud ainult parimate materjalide kasutamisele, sest usume, et meie maine on rajatud meie poolt pandud vundamentidele. Oleme uhked oma töödistsipliini üle, kus iga ehitaja töötab uhkuse ja entusiasmiga, eristades meistri käsitööoskust amatööri omast.

Esialgsest konsultatsioonist kuni viimase kvaliteedikontrollini on meie spetsialistide meeskond pühendunud teile fassaadi pakkumisele, mis peab ajale vastu. Seame realistlikud tähtajad, et pakkuda kvaliteetset fassaadi, mida saate nautida viivitamata.

Kas otsite tipptasemel fassaadiehituse teenuseid? Võtke meiega ühendust ja arutame üksikasju, mis muudavad teie hoone püsivaks pärandiks.

Võtke meiega ühendust!

ARMOR GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Usaldusväärsed ja professionaalsed, soovitan kindlasti!

- Priit S.

Töö oli kiire ja tulemus ületas ootusi!

- Kati L.

Suurepärane teenindus, meie hoone näeb välja nagu uus!

Kuidas tuvastada fassaadi kulumist ja kahjustusi?

Kui olete kinnisvaraomanik, kinnisvaraarendaja või ehitusettevõtja, siis teate hoone fassaadi säilitamise tähtsust. See ei aita kaasa ainult esteetilisele väljanägemisele, vaid mängib olulist rolli ka hoone struktuurse terviklikkuse ja energiatõhususe tagamisel. ARMOR GROUP OÜ on spetsialiseerunud tipptasemel fassaadi renoveerimisteenuste pakkumisele, mis tagavad teie hoone vastupidavuse ajaproovile ja karmile Eesti kliimale. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie hoone võib vajada fassaadi renoveerimist. Nähtav kahjustus ja kulumine Üks ilmsemaid märke, et teie hoone fassaad

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kõrgekvaliteetsete katusematerjalide peamised eelised?

Katus on üks olulisemaid osi hoones, olles esimene kaitsejoon elementide vastu. On hädavajalik mõista katuse rolli vara sisemuse kaitsmisel ja selle elanike mug
ssb.ee
Katus on üks olulisemaid osi hoones, olles esimene kaitsejoon elementide vastu. On hädavajalik mõista katuse rolli vara sisemuse kaitsmisel ja selle elanike mugavuse ning ohutuse tagamisel. Kvaliteetsed materjalid on usaldusväärse katuse süsteemi selgroog. Materjalide valik mõjutab mitte ainult katuse jõudlust ja eluiga, vaid ka hoone üldist terviklikkust ja tõhusust. Kõrgekvaliteetsete katusematerjalide kasutamise peamised eelised Kõrgekvaliteetsete katusematerjalide on loodud vastu pidama ajaproovile, pakkudes pikendatud vastupidavust ja vähendades sagedase asendamise või parandamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.