Rohkema info nägemiseks:

VDV GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7036; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VDV GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

VDV GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 7036 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Denis Kolesnikov (12.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

VDV Group OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteedi poolest ehitussektoris, lõpetas 31. detsembril 2022. aastal majandusaasta, keskendudes peamiselt erinevate ehitiste viimistlusele ja lõpetamisele. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, olles alati valmis vastama kõige nõudlikumatele projektidele.2022. aastal saavutas VDV Group OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 154 053 euroni. See on tõestus ettevõtte pühendumusest ja pidevast soovist pakkuda oma klientidele parimat. VDV Group OÜ on alati olnud ettevõte, mis keskendub kasvule ja arengule, püüdes alati oma tegevust laiendada ja parandada.

Hoolimata sellest, et 2022. aastal ei tehtud materiaalsesse põhivarasse investeeringuid, on VDV Group OÜ jätkuvalt pühendunud oma tegevuse parandamisele ja laiendamisele. Ettevõte on alati olnud valmis investeerima oma tegevuse parandamisse ja laiendamisse, kuid 2022. aastal otsustati keskenduda olemasolevatele ressurssidele ja optimeerida nende kasutamist.

VDV Group OÜ juhatus koosneb kolmest liikmest, kes kõik on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele. Juhatus on alati olnud ettevõtte edu võtmeks, pakkudes strateegilist juhtimist ja suunamist. 2022. aastal ei saanud ükski juhatuse liige soodustusi, mis näitab ettevõtte pühendumust läbipaistvusele ja aususele.

Kokkuvõtteks võib öelda, et VDV Group OÜ on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele. 2022. aasta oli ettevõtte jaoks edukas aasta, mille jooksul keskenduti peamiselt ehitiste viimistlusele ja lõpetamisele. Vaatamata sellele, et materiaalsesse põhivarasse ei tehtud investeeringuid, on ettevõte jätkuvalt pühendunud oma tegevuse parandamisele ja laiendamisele.

VDV GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.