Rohkema info nägemiseks:

DIGISMART ARENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 382; jälgijaid - 71. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DIGISMART ARENDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

DIGISMART ARENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte majandustegevus

Digismart Arendus OÜ on emaettevõttele US Invest AS kuuluv äriühing. Ettevõte tegeleb alajaama teenindamisega aadressil Rotermanni 18, Tallinn.

Aruandeaasta lõppes 29 tuhande (2022.a. 3,6 tuhande) eurose kasumiga. Ettevõtte majandustegevust juhib üheliikmeline juhatus. Digismart Arendus OÜ palgal aruandeaastal töötajaid ei olnud. Alajaama teenindamisega seotud teenused osteti sisse teistelt ettevõtetelt. Ettevõtte juhatusele tasu ei makstud.

Digismart Arendus OÜ majandustegevus ei ole olulises osas tsükliline ega hooajaline.

Tegevuskeskkonna üldised arengud ja riskid 24. veebruaril 2022.a. alanud Venemaa sõda Ukraina vastu mõjutab nii hankijate kui ostjate ebakindlust.

Kuigi võrreldes eelmise aastaga on energia ja ehitusmaterjalide hinnad stabiliseerunud, siis püsib endiselt sõjalise konflikti eskaleerumise risk, mis võib avaldada mõju ettevõtte tegevusele. Inflatsioon on naasmas varasemale tasemele, kuid ka majanduskasv on aeglustunud ning keskpankade poolt karmistatud rahapoliitika jätkumist on oodata pikema perioodi jooksul.

Peamised finantssuhtarvud: 2023 2022

Puhasrentaablus = puhaskasum/müügitulu*100 6,46 0,57

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused 0,33 0,32

ROA = puhaskasum/varad kokku*100 12,83 1,40

ROE = puhaskasum/omakapital*100 67,68 25,63

Ettevõtte lühiajalised kohustused ületasid majandusaasta lõpus kordades käibevarasid, mistõttu esineb likviidsusrisk. Emaettevõte on kinnitanud finantsilise abi andmist vajadusel.

2024. aastal majandusaastal jätkab ettevõte alajaama teenindamisega.

Priit Põld

Juhataja /allkirjastatud digitaalselt/

DIGISMART ARENDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.