Rohkema info nägemiseks:

DISKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 792; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta DISKOR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DISKOR OÜ-s usume, et õige muusika võib muuta iga ürituse unustamatuks elamuseks. Üle kümne aasta kestnud kogemuse ja 750+ eduka üritusega üle Eesti oleme professionaalid, kes toovad elu pidudele, pulmadele, aastapäevadele, ettevõtte üritustele ja ööklubidesse.

Meie missioon on lihtne: muuta teie üritus meeldejäävaks täiusliku heliribaga. Mõistame, et iga tähistamine on ainulaadne ja seetõttu pakume isikupärastatud lähenemist, et rahuldada teie konkreetseid vajadusi. Olgu teil selge visioon oma esitusloendist või vajate meie ekspertide juhendamist, oleme siin, et tagada, et iga rütm resoneeriks teie külalistega.

Alates heli- ja valgustehnikast erapeol kuni DJ koolituste/töötubadeni, pakume laia valikut teenuseid, et muuta teie üritus hitiks. Meie kvaliteedile pühendumus on võrreldamatu, tipptasemel heli- ja valgustehnikaga, mis tagab professionaalse ja energilise atmosfääri.

Kui on tegemist teie erilise päevaga, usaldage meid, et toimetame DJ pulmamuusika ja pulmamuusika, mis paneb teie külalised terve öö tantsima. Meie ulatuslik muusikakogu hõlmab erinevaid ajastuid ja žanreid, tagades, et meil on midagi igaühele – ajatutest klassikutest kuni viimaste hittideni.

Valmis muutma oma üritust linna jutuaineks? Võtke meiega ühendust ja loome koos tähistamise, mis kajab rütmi ja rõõmuga. DISKOR OÜ-s, kus iga rütm loeb, ei ole teie pidu lihtsalt sündmus; see on verstapost, mis on graveeritud teie külaliste südametesse muusika jõu kaudu.

Võtke meiega täna ühendust, et luua just teile kohandatud muusikaelamus. Laskem muusikal mängida!

uuri lisaks!

DISKOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Arjen van P.

Sigmar is a great DJ. He made our Estonian-Dutch wedding to a night we will never forget! He really knows what the crowd wants and has a lot of fun entertaining them! Thanks for the great evening!

- Kelli K.

Väga soovitan! Sigmar oli minu sõbranna pulmas DJ ja ma ei liialda kui ütlen, et tantsuplats polnud sekunditki tühi! Sigmar on väga soe ja tore ning oskab hästi rahvast lugeda, et valida just õige muusika. Soovitan tõesti südamest! Aitäh, et tegid meie peo nii meeldejäävaks! 🙂

- Triinu A.

Suurepärane DJ, kes oskab väga hästi olukorra ja inimestega kohanduda. Jäime väga rahule nii enne üritust oleva korraldusega kui ka ürituse ajal. Tunnetab ülihästi, milline muusika parajasti rahvale sobib! Aitäh!

5 nõuannet ideaalse pulma-dj valimiseks

Õige DJ valimine oma pulma on ülioluline, et tagada meelelahutus, mis peegeldab teie isikupära ja hoiab teie külalisi terve öö tantsimas. Suurepärane DJ teeb rohkem kui lihtsalt mängib muusikat; nad loovad teie tähistamise tooni ja võivad muuta teie pulma unustamatuks sündmuseks. Oma muusikaeelistuste mõistmine Enne DJ otsimise alustamist mõelge muusikale, mis resoneerib teie ja teie partneriga. Kas eelistate klassikalisi hitte, kaasaegset poppi või žanrite segu? Teie pulma-DJ peaks suutma rahuldada teie maitseid, pakkudes samal ajal midagi ka mitmekesisele publikule. Kuigi teie eelistused

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne esitusloend teie ettevõtte ürituse jaoks

Muusika on ettevõtte ürituste märkamatu kangelane. See loob meeleolu, täidab vaikuse ja võib muuta tavalise kogunemise meeldejäävaks elamuseks. Ultimaatse esitu
ssb.ee
Muusika on ettevõtte ürituste märkamatu kangelane. See loob meeleolu, täidab vaikuse ja võib muuta tavalise kogunemise meeldejäävaks elamuseks. Ultimaatse esitusloendi koostamine teie ettevõtte ürituse jaoks on kunst, mis nõuab sügavat mõistmist teie publikust, ürituse eesmärgist ja muusika võimest mõjutada õhkkonda. Muusika ettevõtte üritustel ei ole ainult meelelahutus; see on strateegiline vahend, mis võib tugevdada brändi, julgustada suhtlemist ja isegi suurendada osalejate kaasatust. Õige esitusloend võib täiendada ürituse teemat, peegeldada ettevõtte kultuuri ja jätta külalistele kestva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.