Rohkema info nägemiseks:

AIKA TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 434; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AIKA TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

AIKA TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

AIKA Teenused OÜ registreeriti detsembris 2014.

Osaühingu põhiliseks tegevuseks on abistada ja nõustada Soome majatootja Kastelli-talot OY Eesti filiaali (K-Majad OÜ) peremajade müügil, eelkõige Eestisse ja vajadusel ka teistesse lähiriikidesse.

AIKA Teenused OÜ-l on sõlmitud Kastelli-talot OY-ga esindusleping, mille alusel esindavad AIKA Teenused OÜ kaks palgalist töötajat, müügijuht ja ehitusjuht, Kastelli-talot OY-d Eestis (K-Majad OÜ).

Aruandeperioodi suuremad püsikulud on seotud palkade, kontori üüri, sideteenuste, liisingmaksete ja sõidukitele kuluva kütusega. Et peamise sissetuleku moodustavad müüdud Kastelli majade pealt saadavad komisjonitasud, on osühingu tulemuslikkus otseselt seotud Kastelli tehasemajade müügiga. See on aga omakorda võrdelises sõltuvuses nii Eestis kui mujal maailmas valitseva majanduse ja poliitilise olukorraga.

Arvestades praegust majanduslikku ja ka poliitilist olukorda ning arengut järgmiseks aastaks, ei planeeri AIKA Teenused oma laienemist, ega personali kasvu. Pigem on AIKA Teenuste majanduslik prognoos 2024 aasta alguse seisuga negatiivne. Seega kui suudame hoida müüki, mõõdunud aastaga võrreldes, ca 60% tasemel, loeme oma tegevuse kordaläinuks.

Ain Vare

AIKA Teenused OÜ juhatuse liige

AIKA TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.