Rohkema info nägemiseks:

TTF CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 564; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TTF CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

TTF CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 564 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TTF Capital investeerib püsiva väärtusega kinnisvarasse Tallinna elamute turul. Keskendume ajalooliste korterite omandamisele ja kõrgetasemelisele renoveerimisele Tallinna kesklinnas. Hoolikalt valitud kinnisvara objektid pakuvad järgnevaid eeliseid: (cid:127) Esmaklassiline asukoht: Korterid asuvad Tallinna südalinnas, jalutuskäigu kaugusel olulistest teenustest. Selline asukoht tagab stabiilselt kõrge nõudluse üürikorteritele nii kohalike kui ka Tallinna kolinud välismaalaste hulgas.

(cid:127) Lisaväärtuse loomine: Põhjalike renoveerimistööde tulemusel vastavad meie korterid modernsele luksuslikule standardile, suurendades seeläbi oluliselt kinnisvara väärtuse tõusu.

(cid:127) Kõrge hõivatuse määr: Suurepärane asukoht ja kvaliteetne renoveerimine tagavad korterite kõrge hõivatuse ja stabiilse üüritulu.

Juhtimispõhimõtted

TTF Capital peab oluliseks väärtuse loomist kõigi sidusrühmade jaoks. Oleme pühendunud oma varade eest hoolitsemisele ning kinnisvara haldusemisel lähtume hands-on põhimõttest. See tagab: (cid:127) Kulutõhusus: Haldame kortereid ise tehes seda võimalikult efektiivselt, et hoida tegevuskulud madalal ja maksimeerida tulu aktsionäridele.

Alltöövõtjate ja teiste koostööpartnerite kasutamine renoveerimisest üürileandmiseni võimaldab sujuvat haldamist ja annab võimaluse kiiresti tegevust ümber korraldada vastavalt hetke turusituatsioonile.

(cid:127) Kvaliteedikontrol: Meie hoolikas tähelepanu detailidele garanteerib erakordse renoveerimiskvaliteedi, väärtuse tõusu, pikaajalise kinnisvara väärtuse ja optimaalse elukeskkonna üürnikule.

(cid:127) Jätkusuutlik kasv: Otsime aktiivselt perspektiivseid renoveerimisprojekte, mis pakuks märkimisväärset väärtuse tõusu, säilitades samal ajal keskendumise madala riski ja suure tasuvusega investeeringutele.

2023: tugev kasv ja stabiilne kasum jaheneval turul 2023. aastal jahenes Tallinnas kinnisvaraturg märkimismäärselt, kuid sellest hoolimata saavutas TTF Capital suurepärased tulemuses, See oli eeskätt ajendatud meie strateegilisest keskendumisest südalinna asukohale ja vastupidavast nõudlusest kvaliteetsete üürikorterite. Ettevõte koges märkimisväärset kasvu nii omakapitalis kui ka üürituludes, tugevdadess oma finantspositsiooni ja demonstreerides sihipärase investeerimisstrateegia tõhusust.

Omakapitali kasv ja tugev rahavoog

TTF Capitali omakapital, mida toetasid üüritulu, kinnisvara väärtuse tõus ja osanike panus, paisus 2023. aastal muljetavaldava 55% võrra 2,05 miljoni euroni (1,32 miljonit eurot 2022. aastal). See peegeldab ettevõtte usaldusväärset finantsjuhtimist ja pühendumist pikaajalisele väärtuse loomisele. Selline tugev aktsiakapital paneb kindla aluse jätkuvale kasvule ja laienemisele.

Üüritulu ja investeeringute kasv

Vaatamata üldisele turu aeglustumisele suurenes TTF Capitali üüritulu märkimisväärselt 61,2%, ulatudes 2023. aastal 145 076 euroni (89 951 eurot 2022. aastal). See kasv rõhutab nõudlust kvaliteetsete korterite järele Tallinna kesklinnas, kuhu ettevõte strateegiliselt oma investeeringud koondab.

2023. aastal suurenesid kinnisvarainvesteeringud lausa 74% võrra ja jõudsid 3,76 miljoni euroni (2,16 miljonit eurot 2022. aastal). Täpsemalt, suurenesid kinnisvarainvesteeringud 2023. aastal 1 600 690 euro võrra (74%) ja ulatusid 3 766 000 euroni (2 165 310 eurot 2022. aastal).

Samuti suurenesid ettevõtte põhivara investeeringud 41 204 euroni (15 095 eurot 2022. aastal).

Puhaskasum näitab vastupidavust

Puhaskasum vähenes 41% 190 797 euroni ja selle peamiseks põhjuseks on kaks tegurit: ettevõtte kiire kasv ja ajalooliselt kõrge Euribor intressimäär. Sellest hoolimata on selline puhaskasum jaheneval turul endiselt märkimisväärne ja näitab TTF Capitali vastupidavust ja loomulikku kasumlikkust.

Strateegiline fookus Tallinna kesklinnal toob tulemusi

Ettevõtte keskendumine kinnisvara omandamisele Tallinna kesklinna piirkonnas on osutunud väga edukaks. Korterite hõivatus aasta jooksul oli kõrge ning rendi hinnad püsisid isegi laiema turu aeglustumise taustal. See rõhutab TTF Capitali strateegilise varade paigutamise püsivat väärtust.

TTF CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.