Rohkema info nägemiseks:

EHITUSTALITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSTALITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

EHITUSTALITUS OÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Marko Kaldvee (20.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ehitustalitus alustas tegevusega 2014 aasta novembris, põhitegevusalaks on olnud ehitusalane konsultatsiooniteenus ja ehitustööde peatöövõtt. Ettevõte on täitnud edukalt lepingutega võetud kohustused. Uuel majandusaastal jätkatakse ehitusalase nõustamisteenuse (sealhulgas omanikujärelevalve ja ehitusjuhtimine, hankemenetlused) osutamisega ja ehitustööde peatöövõtuga.

OÜ Ehitustalitus 01.01.2022 kuni 31.12 2022 raamatupidamise majandusaasta aruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga. Hea raamatupidamistava põhinõuded on kehtestatud Eesti Vabariigi raamatupidamise seaduses, mida täiendavad

Raamatupidamise Toimkonna poolt välja antud juhendid. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud soetusmaksumuse printsiibist, aruanne koostatakse tekkepõhise arvestusprintsiibi kohaselt. Mitmed finantsnäitajad tuginevad juhtkonna hinnangutel, s.h. näiteks põhivara kasuliku tööea hindamine. OÜ Ehitustalitus kasutab kasumiaruande koostamisel raamatupidamise seaduse lisas 2 toodud skeemi 1.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud eurodes.

Nii nagu paljudele ettevõtetele nii Eestis kui ka mujal maailmas, on aasta 2022 olnud väljakutseid pakkuv ka OÜ-le Ehitustalitus. COVID-19 pandeemia ja Ukrainas alanud sõda on sundinud ettevõtet oma igapäevast tegevust ümber korraldama ja plaane muutma - ettevaatlikud olid nii tellijad kui alltöövõtjad/teenuse osutajad. Siiski on ettevõte toiminud kriisilukorras võrdlemisi hästi ja aasta lõpp on olnud normaalsete majandustulemustega.

OÜ Ehitustalitus juhatus on üheliikmeline. Keskmine töötajate arv ettevõttes 2022. aastal oli 2 (üks täiskohaga ja üks poole kohaga töötaja).

EHITUSTALITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.