Rohkema info nägemiseks:

NORDEXLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 182; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDEXLINE OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDEXLINE OÜ hetkeolukord

Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

NordexLine OÜ konsolideerimisgrupi (kontsern) põhitegevusalaks on valmistoitute tootmine ning kinnisvara haldamine.

Emaettevõtja NordexLine OÜ on Eestis registreeritud haldusettevõte. Konsolideerimisgruppi kuuluvad Rootsi Kuningriigis registreeritud tütarettevõtjad

Sunsalat AB ja A Y F Y Holding AB ning Taani Kuningriigis registreeritud tütarettevõtja SAFS ApS. Sunsalat AB toodangu hulka kuuluvad valmistoidud nagu salatid ja võileivad. A Y F Y Holding AB ja SAFS ApS põhitegevuseks on kinnisvara omamine ning selle üürileandmine ja käitus. 2022. aastal alustas grupp on kinnisvaraobjektidega arendamisega müügiks.

Valmistoidud on lõpptarbijatele kiired ja mugavad lahendused, mistõttu on turul jätkuvalt oluline nõudlus selliste toodete järele. Meie sortimentide hulgas on erinevaid valikuid nõudlikule tarbijale. Valime hoolikalt värskeid tooraineid, et vastata klientide ootustele. Hindame turuolukorda soodsaks. Meie toodete nõudlus sõltub pigem toidutrendidest, mida pidevalt jälgime, ja puudub kindel hooajaline rutiin.

Samuti omab kontsern kinnisvara Rootsi Kuningriigis.

Konsolideerimisgrupil puudub kindel dividendipoliitika. Dividende makstakse vastavalt osanike otsusele ja kontserni võimalustele.

Me järgime vastutustundlikke laenamis- ja krediidipõhimõtteid. Grupi tegutsemispiirkonnas kehtivad valuutad Rootsi kroon ja Taani kroon. Grupp maandab valuutakursside muutumisest kaasnevaid riske hoides raha saldosid erinevates valuutades.

Tegutseme sotsiaalselt ja keskkonnalaselt vastutustundlikult. Me veendume, et kõikide meie tegevusse inimeste kaasamisel järgitakse inimõigusi.

Aruandeaasta keskmine töötajate arv on 119 (2021: 85) ning tööjõulu oli ca 3,6 milj eurot (2021: 2,7 milj eurot).

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (milj eur) 18,4 17,2

Käibe muutus (%) = (müügitulu aruandeperiood - müügitulu 7,0% 6,6% võrdlusperiood) / müügitulu võrdlusperiood x 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 8,1% 9,7%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / 4,2 3,0 lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum / aasta keskmised varad kokku x 12,5% 16,4% 100

ROE (%) = puhaskasum / aasta keskmine omakapital kokku 16,9% 22,2% x 100

NORDEXLINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.