Rohkema info nägemiseks:

MYKASTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1734; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta MYKASTA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MYKASTA OÜs usume, et suurepärase söögikorra rõõm ja lõbu peaksid alati käsikäes käima. Meie uksed avanevad kuningriiki, kus õhku täidab värskelt küpsetatud pitsa lõhn ja naer kajab igast nurgast. Me ei ole lihtsalt pitsakoht; oleme sihtkoht, kus pered tulevad kokku ja mälestused küpsetatakse täiuslikkuseni.

Alates hetkest, mil astud meie elavasse ruumi, tervitatakse sind rohkemaga kui lihtsalt maitsva söögi lubadusega. Pakume erinevaid peopakette igaks sündmuseks, tagades, et olgu see lihtne koosviibimine või suur tähistamine, sinu kogemus meiega jääb unustamatuks. Meie LapsiLopsiSinu pidu, Disco möll või Super ekstravagants on vaid algus sellest, mida meil pakkuda on.

Meie pühendumust luua kõigile vanustele sobiv külalislahke keskkond peegeldub meie läbimõeldud mugavustes. Naudi oma külastuse ajal tasuta vett, kohvi ja teed ning lase lastel sukelduda meelelahutuse maailma meie mängude, konsoolide ja tasuta Wi-Fi abil. Oleme oma ruumi hoolikalt kujundanud varjupaigaks, kus iga pereliige, noorimast vanimani, leiab oma õnnetüki.

Kui naudid meie suus sulavaid pitsasid, tea, et iga amps on meie kvaliteedi ja maitse pühendumuse tunnistus. Meie lojaalsusprogramm premeerib sinu külastusi templitega, mis viivad maitsvate tasuta pitsadeni, sest usume, et sinu truudus väärib meie kulinaarsete loominguist parimat.

MYKASTA OÜs oleme rohkem kui lihtsalt lastekohvik või pitsakaubanduse keskus; oleme kogukond, kus head vibratsioonid ja suurepärased maitsed loovad täiusliku segu igaks tähistamiseks. Liitu meiega Pizza Peol, Disco Peol või lihtsalt juhuslikul külastusel ja lase meil muuta sinu hetked kalliks mälestuseks. Sest siin on iga päev põhjus pidutsemiseks!

Avasta MYKASTA OÜ maagiat - kus iga külastus ei ole lihtsalt söögikord, see on ootav pidu!

Kontakt

MYKASTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Armastame tulla siia perega - alati naeratavad näod ja maitsvad pitsad!

- Priit R.

Meie laste sünnipäevapeo korraldamine oli sujuv ja lõbus. Täname MYKASTA OÜ-d!

- Kati S.

Ületas kõik minu ootused. Suurepärane koht nii lastele kui täiskasvanutele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised elemendid muudavad diskopeo unustamatuks elamuseks lastele?

Disco, oma pulbitsevate rütmide ja kumavate tuledega, on ainulaadne viis inimeste kokkutoomiseks. See on žanr, mis ületab vanusepiire, muutes selle ideaalseks peoteemaks, mida saavad nautida nii lapsed kui ka täiskasvanud. Disco muusika energia, mille juured ulatuvad 70ndatesse, jätkab rõõmu ja vabadustunde inspireerimist tantsupõrandal. Teemapeod on rohkem kui lihtsalt lõbusad – need on värav kujutlusvõime maailma lastele. Eriti diskoteemaline pidu pakub multisensorilist kogemust, mis võib stimuleerida loovust, arendada sotsiaalseid oskusi ja luua kestvaid mälestusi. Elemendid, mis teevad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudavad meeleoluprogrammid tavalise lapse sünnipäevapeo erakordseks elamuseks?

Iga vanem unistab oma lapsele sünnipäevapeo korraldamisest, mis poleks lihtsalt lõbus, vaid tõeliselt meeldejääv. MYKASTA OÜ-s oleme spetsialiseerunud nende uni
ssb.ee
Iga vanem unistab oma lapsele sünnipäevapeo korraldamisest, mis poleks lihtsalt lõbus, vaid tõeliselt meeldejääv. MYKASTA OÜ-s oleme spetsialiseerunud nende unistuste teoks tegemisele meie meeleoluprogrammidega, mis on loodud maagiliste hetkede loomiseks lastele igas vanuses. Kuid mis täpselt on meeleoluprogrammid ja kuidas need muudavad tavalise peo erakordseks kogemuseks? Meeleoluprogrammid on kureeritud kogemused, mis seavad peo tooni ja atmosfääri. Need on salajane koostisosa, mis võib lihtsa koosviibimise muuta temaatiliseks seikluseks, kaasates laste kujutlusvõimet ja luues sidusa,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.