Rohkema info nägemiseks:

RESYS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 505; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RESYS OÜ kohta arvamuslugu!"

RESYS OÜ hetkeolukord

Juba 505 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

ReSys OÜ asutati 2015.a. juunikuus, eesmärgiga pakkuda programmeerimisteenust finantsinstitutsioonidele.

Ettevõtte kasv on olnud stabiilne ja kasumlik ilma kolmandate osapoolte finatseerimisvajaduseta.

Täna koosneb meie kliendibaas paljudest finantsasutustest ja avaliku sektori klientidest.

Teenused ja lahendused, mille oleme oma klientidele loonud, põhinevad meie arendusplatvormidel Dialob, theWrench ja theStencil.

2024. aasta veebruaris saavutasime märkimisväärse verstaposti, rakendades edukalt laenukatte lahenduse suurele finantsasutusele. See saavutus rõhutab meie võimekust moderniseerida vananenud lahendusi ja süsteeme.

Majandusaastal oli ettevõttes keskmiselt 8 töötajat ja tööjõukulud moodustasid 342 tuhat eurot. Juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatusele makstud tasud olid 8 tuhat eurot.

_______

ReSys OÜ was founded in June 2015 to develop software for financial institutions. The Company has grown steadily and profitably without third-party financing.

Today, our customer base consists of many financial institutions and public sector clients. All the services we have built for our customers are based on our development platforms, Dialob, theWrench, and theStencil.

In February 2024, we achieved a significant milestone by successfully implementing a Loan Cover solution for a major Finance Institution. This accomplishment underscores our prowess in modernizing outdated legacy systems.

In the financial year, the Company employed eight employees, and labor costs amounted to 342 thousand euros. The board consists of one member, and the remuneration paid to the Management Board was 8 thousand euros.

RESYS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.