Rohkema info nägemiseks:

OBSERVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 397; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OBSERVER OÜ kohta arvamuslugu!"

OBSERVER OÜ hetkeolukord

Juba 397 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Observer OÜ põhitegevusalaks on olnud meditsiinitehnoloogia projekteerimine, planeerimine ja järelvalve. Lisateenustena aitab ettevõte meditsiiniasutusi arengukava ja äriplaani meditsiinitehnoloogilise osa koostamisega. 2023.aastal nimetatud tegevusi ei toimunud.

Meditsiinitehnoloogia projekt on haigla või eraldi käsitlemist võimaldavate meditsiiniasutuste funktsionaalne programm koos ruumiplaneeringuga ning põhimõtteline tehnoloogiline plaanilahendus. Haigla või meditsiiniasutuse arengukava on vastava tervishoiuettevõtte vastutuspiirkonna ravivajaduste analüüs koos osutatavate tervishoiuteenuste mahtude, haigla ruumivajaduste ning tervishoiuteenuste osutamiseks vajalikke funktsionaalseid lahendusi sisaldav dokument.

Edaspidiselt on plaan jätkata investeeringuid järelvalveteenustesse vajaminevate seadmete näol.

2023.a. saadi müügitulu üüriteenustest 9121 eurot.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

OBSERVER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.