Rohkema info nägemiseks:

TERVEELUTERVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 699; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TERVEELUTERVE OÜ kohta arvamuslugu!"

TERVEELUTERVE OÜ hetkeolukord

Juba 699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2023

TerveeluTerve OÜ on asutatud august 2015 tegelemaks haigusi ennetavate ja organismi tugevdavate loodustoodete importimise ja müügiga, nii käsi müük kui ka e-kaubandus. Sortimenti kuuluvad ka tervislikud toiduained (kuivatatud köögiviljad, marjajahud, taimeõlid jne).

Partneriteks on lisaks Eesti ettevõtetele erinevates EU riikides (Holland, Ungari, Saksamaa jne) ja

Inglismaal asuvad ettevõtted, kellelt tooteid ostame.

Partneriteks Eestis on erinevad loodustoodetega kauplevad ettevõtted (Tervisetooted OÜ,

Loodusravi OÜ, Looduse Abi OÜ jne).

2023 aasta juuni kuus sulgesime oma tavapoe ning jätkasime tervisetoodete müüki nii ainult e-poes.

Müük on kasvava konkurentsi juures stabiilne, kuid muutunud majandusolukorras on vaja kasutusele võtta uuendusi ja tegeleda tootearendusega.

2023 aasta suvel andsime NONNA kaubamärgi all jahusegude müügiõiguse kaubandusvõrku nende tootjale Tootmistugi OÜ’le. Ise jätkasime nende toodete müügiga ainult e-poes.

Osutame alates septembri kuust Tootmistugi Oü’le logistika teenust toodete tarnimisel kaubandusvõrku.

Omanik lõi vabatahtliku reservkapitali, et tagada ettevõtte konkurentsis püsimine ja toodete tarnekindluse tagamine. Müügikäibe kasv tagab omakorda kasumlikkuse ja maksekindluse.

TERVEELUTERVE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.