Rohkema info nägemiseks:

SPERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 299; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SPERO OÜ kohta arvamuslugu!"

SPERO OÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

SPERO OÜ: edu tuli koos maksuvõlaga

SPERO OÜ on tegutsenud küll mõned aastad, kuid numbreid vaadates tundub, et firma on tuurid üles võtnud mullu. Paraku on käibega koos pöörase hooga kasvama hakanud ka maksuvõlg . Asutatud: 2015. aastal Maksuvõlg: 320 420 eurot Käive 2016. aastal: 300 eurot Prognooskäive 2017. aastal: 80 000 eurot Käive 2018. aasta I kvartalis: 255 601 eurot Juht: Nadezda Karmanovskaya Töötajate arv: 22 inimest Oma tegevusalaks on ettevõte märkinud teeninduse, töö tegemiseks on palgale võetud korralik hulk inimesi. Kui vaadata tööjõumakse, on ka palk olnud mõistlik. Selle

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.