Rohkema info nägemiseks:

TIIA TIKAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 282; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta TIIA TIKAND OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon kohtub modernsusega, kus iga nõelapiste jutustab loo ja kus mugavus on kootud otse teie elu kangasse. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: valmistada ja müüa eritellimusel õmblustooteid, mis ei täida mitte ainult funktsionaalset eesmärki, vaid kehastavad ka isikliku puudutuse olemust. Meie rätikute luksusliku paitus ja meie kampsunite mõnus mugavus on iga esemega meie kvaliteedi ja meisterlikkuse tunnistajaks.

Pakume mitmekesist tootevalikut, sealhulgas kangaid ja kudumeid, mis vastavad iga maitse ja sündmuse nõudmistele. Olgu teil vaja ideaalset saunaseelikut pika päeva lõpetuseks, komplekti luksuslikke rätikuid naha hellitamiseks või klassikalist kampsunit, et eemale hoida külma, meil on midagi, mis resoneerib teie stiili- ja mugavustundega.

Meie vööd ja aksessuaarid lisavad igale riietusele peenust, samal ajal kui meie erikollektsioonid lastele, vanematele ja vanavanematele tagavad, et kõik saavad nautida meie loomingu soojust. Valikud ulatuvad puhtast puuvillasest kuni pehme bambusviskoosist materjalini, me teenindame nii keskkonnateadlikke kui ka stiilitundlikke inimesi.

TIIA TIKAND OÜ usub teie maailma soojusega kudumisse. Meie loosung, Koo oma maailm soojusega!, võtab kokku meie pühendumuse tuua teieni tooted, mis ei ole lihtsalt valmistatud, vaid armastusega loodud, et rikastada teie elu mugavuse ja rõõmuga.

Avastage meie veebipoodi ja sukelduge käsitsi valmistatud suurepärasuse luksusesse. Iga sündmuse, iga põlvkonna ja iga olulise hetke jaoks – me oleme siin, et pakkuda teile väärilist mugavust.

Liituge meiega, et tähistada õmblemiskunsti, kangaste ilu ja kudumite soojust. Tere tulemast TIIA TIKAND OÜ juurde – kus iga niit kudub loo mugavusest ja hoolivusest.

Kontakt

TIIA TIKAND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

Armastan nende eritellimusel tehtud rõivaid! Unikaalsed ja kvaliteetsed.

- Anu R.

Eritellimusel rõivad olid täpselt sellised, nagu ma tahtsin. Suurepärane teenindus!

- Martin L.

Väga muljetavaldav kvaliteet ja disain. Olen väga rahul!

Kas bambusviskoosist rätikud on tõesti hüpoallergeensed?

Kuna me muutume teadlikumaks oma keskkonnamõjust, muutuvad oluliseks ka meie igapäevaelus tehtavad valikud. Üks selline valik on rätikute tüüp, mida kasutame. Bambusviskoosist rätikud kerkivad esile kui traditsioonilistest puuvillast või sünteetilistest rätikutest üleolev alternatiiv, pakkudes jätkusuutlikkuse ja luksuse segu, mis on raske võrreldav. Keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik Maailmas, kus jätkusuutlikkus ei ole enam valik, vaid vajadus, paistavad bambusviskoosist rätikud silma oma minimaalse keskkonnamõjuga. Tekstiilitööstus omaks võtab kiiresti keskkonnasõbralikke materjale ja

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.