Rohkema info nägemiseks:

HAAPSALU LINNAVALITSUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2686; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAAPSALU LINNAVALITSUS kohta arvamuslugu!"

Haapsalu linna sümboolikakonkursile esitati 41 tööd

Ühineva Haapsalu linna uue sümboolika konkursi tööde esitamise tähtajaks laekus kokku 41 konkursitööd – vapi ja lipu kavandit. Konkursi hindamiskomisjon tutvub hetkel esitatud töödega, komisjoni koosolek toimub reedel, 15. septembril. Komisjoni liikmed hindavad esitatud kavandeid igaüks 10 punkti süsteemis, kus hinnangute alusel moodustub lipu- ja vapikavandite pingerida. Komisjon esitab enim hindamispunkte saanud kavandid Riigikantseleile arvamuse saamiseks. Riigikantselei arvamust arvestades… Read More »

Loe algallikast ridalajahaapsalu.ee

Dropdown

kõik artiklid

Haapsalu linn ja Ridala vald kuulutasid välja ühinenud Haapsalu linna sümboolika konkursi

Konkursi eesmärgiks on leida Haapsalu linna ja Ridala valla ühinemise teel moodustuva Haapsalu linna ametlik sümboolika – vapp ja lipp. Konkursile esitatud kava
ridalajahaapsalu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.