Rohkema info nägemiseks:

JON CAROLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kompetentsid, kompetentsimudelid ning kompetentsipõhine koolitus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Olen tegelenud täiskasvanute koolitamisega alates 2008. aastast, peamiselt lennundusvaldkonnas uute töötajate väljaõppega. Minu huvi koolituste vastu viis mind õppima Tallinna Ülikooli andragoogika magistriõppesse, mille lõpetasin 2020. aastal, omandades samal ajal täiskasvanute koolitaja kutse (tase 7). Lisaks rahvusvahelistele koolitustele kompetentsipõhise koolituse disainimise teemal, olen uurinud ka ärksameelsuse ehk teadveloleku kasutamisvõimalusi koolitusprotsessis.

Minu kirg ja pidev enesetäiendamine on inspireerinud mind uurima sügavamalt ärgast õppimist ning selle rakendamist nii täiskasvanute kui ka laste koolitusel. Magistritöö raames uurisin, kuidas Eesti täiskasvanute koolitajad mõistavad ja integreerivad teadvelolekut oma õpetamispraktikatesse. Lisaks ärksameelsusele olen avastanud ja katsetanud ka sotsiokognitiivse teadveloleku meetodit, mille potentsiaali näen eriti täiskasvanute ja laste õppimisprotsessis.

Olen pühendunud jagama oma teadmisi ja praktilisi oskusi teistega, aidates koolitajatel ja õpetajatel arendada kompetentsipõhist koolitust ning luua keskkondi, kus õppijad saavad saavutada optimaalse õpikogemuse ja isikliku arengu.

vaata lisaks!

JON CAROLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mailis N.

Olin enne kokku puutunud kompetentsimudelitega pigem kasutaja vaatepunktist (juhid, personalijuhid) ja osalenud osaliselt nende välja töötamise protsessis. Kõigil juhtudel oli protsess pikk, aga väga väga erinev. Rita koolitusel pöörati väga palju tähelepanu pisiasjadele, mis võivad konkreetse ameti juures rolli mängida.

JON CAROLUS OÜ tegevusaruanne 2022

Jon Carolus OÜ tegevusalaks on koolituste korraldamine ning üüripinna väljarentimine. 2022.a soetas ettevõte bioloogilise vara, mida on plaanis kasutada majandustegevuse eesmärgil. Olulisi sündmusi, mis mõjutaksid ettevõtte majandustegevust, makrokeskkonnas ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

Kompetentsipõhine koolitus: tõhus meetod töökohtade koolitamiseks

Kompetentsipõhine koolitus on struktureeritud lähenemine, mis sobib ideaalselt kindlapiiriliste töökohtade koolitamiseks. See protsess hõlmab mitmeid olulisi et
ssb.ee
Kompetentsipõhine koolitus on struktureeritud lähenemine, mis sobib ideaalselt kindlapiiriliste töökohtade koolitamiseks. See protsess hõlmab mitmeid olulisi etappe alates koolitusvajaduse analüüsist kuni koolituse tulemuste hindamiseni, tagades, et koolitus katab täpselt vajalikud teadmised ja oskused. Koolituse Etapid: Koolitusvajaduse analüüs: Algab töö analüüs, kus detailides kirjeldatakse töö etappe ning määratletakse iga etapi jaoks vajalikud kompetentsid. Kompetentside määratlemine: Iga töö etapi jaoks tuuakse välja spetsiifilised teadmised ja oskused, mis on töö tõhusaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.