Rohkema info nägemiseks:

MAJASEENTE TÕRJE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud hallituse ja majaseente hindamisele ja eemaldamisele, pakkudes terviklikke konsultatsiooni-, lammutus- ja restaureerimisteenuseid hoonete tervise ja pikaealisuse tagamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MAJASEENTE TÕRJE OÜ mõistab, et hoone terviklikkus on ülioluline nii selle pärandi kui seal viibivate inimeste tervise jaoks. Meie missiooniks on pakkuda ekspertide hindamis- ja eemaldamisteenuseid hallituse ja majaseente jaoks, tagades, et teie poolt hinnatud struktuurid peavad ajale vastu, olles vabad nende vaiksete sissetungijate kahjustavatest mõjudest.

Meie teekond algas pühendumusega pärandi säilitamisele ja tervise kaitsmisele. Nägime vajadust spetsialiseeritud hoolduse järele hoonete säilitamisel, mõistes, et hallitus ja seened ohustavad mitte ainult struktuuride terviklikkust, vaid kujutavad endast ka olulist terviseriski. Meie põhjalike konsultatsiooni-, lammutus- ja restaureerimisteenustega tegeleme probleemiga selle tuumas, pakkudes lahendusi, mis taastavad hooned nende endise hiilguse juurde ja loovad elanikele turvalise keskkonna.

Meie ekspertide meeskond on varustatud viimase tehnoloogia ja teadmistega, et viia läbi põhjalikke ülevaatusi ja pakkuda tegevusjuhiseid. Olgu tegemist eelostu ülevaatuse või täismahus konserveerimisprojektiga, meie teenused on kujundatud vastama iga kinnisvara ainulaadsetele vajadustele. Oleme uhked oma võime üle tuvastada ja kõrvaldada probleeme täpsuse ja hoolitsusega, tagades, et iga meie ettevõetud projekt käideldakse suurima austusega hoone ajaloo ja tuleviku suhtes.

Keskendudes pärandi säilitamisele, majavammi tõrjele ja hallituse eemaldamisele, oleme end tõestanud valdkonna liidritena. Meie ekspertiis konservatsioonitöödes ja lammutustöödes on täiendatud meie pühendumusega kliendirahulolule ja keskkonnaohutusele. Me usume läbipaistvasse hinnastamisse ja selgesse suhtlusse, mistõttu pakume üksikasjalikke konsultatsioone ja ettemakstud kulusid, ilma peidetud tasudeta.

Võta meiega ühendust!

MAJASEENTE TÕRJE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAJASEENTE TÕRJE OÜ tegevusaruanne 2022

Majasente Tõrje OÜ kanti Ärriregistrisse 28.01.2016.a. 2022.a.müügitulu oli 52 988.- eur. Töid sai teostatud nii eraklientidele kui ka juriidilistele isikutele. Juhatus on üheliikmeline.Osaühingu juhatamise eest eraldi palka ei makstud. 2023.aastal on plaanis jätkata samal tegevusel ning suurendada müügitulu.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie pärandvara vajab hallitusest puhastamist

Pärandvarad kannavad endas ajaloolist tähtsust ja arhitektuurilist ilu, kuid nendega kaasnevad ka ainulaadsed väljakutsed, eriti seoses hallitusega. Selles post
ssb.ee
Pärandvarad kannavad endas ajaloolist tähtsust ja arhitektuurilist ilu, kuid nendega kaasnevad ka ainulaadsed väljakutsed, eriti seoses hallitusega. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie pärandvara võib vajada professionaalset hallitusest puhastamist. Hallitus on tüüpi seen, mis õitseb niisketes keskkondades ja võib põhjustada olulist kahju ehitusmaterjalidele ja inimeste tervisele. See paljuneb pisikeste eoste kaudu, mis rändavad õhus ja settivad pindadele, kus nad võivad kasvada õigetes tingimustes. Pärandvarad on hallituse suhtes eriti vastuvõtlikud nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.