Rohkema info nägemiseks:

MEDICINA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut iluteenuseid, mis on suunatud klientide individuaalsetele vajadustele. Fotoepilatsioonist ja täitesüstidest kuni sünnimärkide uuringuteni - meie professionaalne meeskond tagab teie ilu ja enesetunde parendamise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MEDICINA kliinikusse, kus kaasaegne meditsiiniline esteetika on mõeldud neile, kes soovivad oma nahka noorendada ilma kirurgilise sekkumiseta. Alates meie loomisest 2014. aastal oleme pühendunud nooruse säilitamise kunstile ja loomuliku ilu rõhutamisele mittekirurgiliste esteetilise meditsiini protseduuride teostamisele.

Meie hubases erakliinikus Tartu südames töötavad sertifitseeritud õed ja arstid, kes ei ole ainult oma ala professionaalid, vaid on ka loomulike tulemuste ja põhjaliku naha hindamise kirglikud pooldajad. Usume, et noorusliku jõu säilitamise võti peitub terviklikus lähenemises nahahooldusele ja kogu ellusuhtumises (happy living, happy aging), mis käsitleb nii terapeutilisi kui ka esteetilisi eesmärke.

MEDICINA kliinikuss võtame aega, et mõista iga patsiendi ainulaadseid vajadusi, pakkudes isikupärastatud ravimeetodeid, mis on nii tõenduspõhised kui ka tõhusad. Meie teenuste hulka kuuluvad Renophase naha koorimine ja keemiline koorimine kuni uuenduslike protseduurideni nagu fotopeel: Renophase Effekthooldus IPL fototeraapiaga, sügav naha niisutamine ja biorevitalisatsioon. Oleme spetsialiseerunud tipptasemel ravimeetoditele nagu botuliintoksiini süstid, täitesüstid ja autoloogne mesoteraapia, mis kõik on loodud selleks, et tagada graatsiline vananemine ja naha täiustamine.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie pidev teadmiste uuendamine ja enese koolitamine. Oleme uhked, et pakume teenuste valikut, mis käsitlevad laia valikut nahaprobleeme, sealhulgas juuste hõrenemise ravi, IPL punetuse ravi, IPL akne ravi, armide laserravi, näonaha niidid  ja laseriga naha noorendamine. Neile, kes otsivad sügavamat muutust, pakuvad meie esteetiline näolifting, biostimulatsioon ja bioremodelleerimise protseduurid mitteinvasiivset alternatiivi traditsioonilisele kirurgiale.

MEDICINA kliinikus ei tegele me ainult esteetiliste murede raviga - me täiendame teie elukvaliteeti ja tagame selle, et teie nahk peegeldab teie ilu ja enesekindlust, mida te sisemiselt tunnete. Broneeri oma konsultatsioon juba täna ja lase meil koostada raviplaan, mis vastab sinu iluvisioonile.

Kingituseks, mis kallimale või lähedasele rõõmu valmistab, on võimalik soetada MEDICINA kinkekaarti – täiuslik kingitus kõigile, kes soovivad avastada esteetilise meditsiini võimalusi. Külastage meid aadressil Sepa 19, IV korrus, Tartu või võtke ühendust aadressil info@medicina.ee. Aegade broneerimiseks palun helistage meile numbril +372 5567 3793 esmaspäevast reedeni kella 10-17.

Iga protseduur on samm ilusama Sina poole. Sinu nahk on meie inspiratsioon.

uuri lisaks!

MEDICINA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristin R.

Suurepärane kogemus fotoepilatsioonil, tulemus ületas ootused!

- Riina G.

Täitesüstid olid loomulikud ja personal väga professionaalne

- Nataly H.

Akne armide laserravi andis märgatavaid tulemusi, suur tänu!

IPL fototeraapia: saladus särava naha saavutamiseks

Intensiivne pulseeriv valgus (IPL) fototeraapia on murranguline mitteinvasiivne ravi, mis on loodud naha noorendamiseks ja elavdamiseks. Kasutades laia spektriga valguslainepikkusi, sihib IPL erinevaid nahaprobleeme, edendades nooruslikumat ja säravamat jumet. IPL tehnoloogia kiirgab mitmeid valguslainepikkusi, mis tungivad nahka erinevatel sügavustel. Valgusenergia imendub pigmentrakkudes ja veresoontes, põhjustades nende lagunemise ja loomuliku eemaldumise keha immuunsüsteemi poolt. See protsess stimuleerib ka kollageeni tootmist, mis on oluline naha elastsuse ja tugevuse jaoks. IPL

Dropdown

kõik artiklid

MEDICINA OÜ tegevusaruanne 2022

Medicina OÜ on asutatud 2016. aastal. Ettevõtte peamised tegevusalad on tervishoiuteenused, mittekirurgilised esteetilised protseduurid ja antud teenusega seotu
ssb.ee
Medicina OÜ on asutatud 2016. aastal. Ettevõtte peamised tegevusalad on tervishoiuteenused, mittekirurgilised esteetilised protseduurid ja antud teenusega seotud kaupade müük läbi e-poe. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 311 879 eurot ja puhaskasum 28 293 eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt kaks töötajat ja palgakulud moodustasid 42 787 eurot. Aastal 2023 on plaanis jätkata sama tegevusalaga ja suurendada pakutavate teenuste valikut, mistõttu on oodata ka müügitulu ja kasumi kasvu. Plaanis on investeerida süvakoolitustesse ning ettevõtte kuvandi arendustegevusse ehk turundusidee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.