Rohkema info nägemiseks:

KÄSMU MAJAKA KALUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 469; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KÄSMU MAJAKA KALUR kohta arvamuslugu!"

KÄSMU MAJAKA KALUR OÜ hetkeolukord

Juba 469 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles OÜ Käsmu Majaka Kalur plaanipärase ranna kalapüügiga, mille tarbeks nii käesoleval kui varasematel aastatel tehti rida investeeringuid, sh. soetati Läänemere püügiõigused. Osaühingule kuulub spetsiaalse kalapüügivarustuse ning kaasaegse navigeerimissüsteemiga komplekteeritud registreeritud mootorpaat Sodru ja väike kalapaat

Sodru Junior ning mõrdade veeskamiseks kasutatav alumiiniumparv Sodru pro.

2022. aastal sai osaühing juba tehtud investeeringutele toetusrahasid 22,4 tuhat eurot

Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi rakenduskava meetme 3.3 "Kalanduspiirkonna kohaliku arengustrateegia rakendamine" projektitoetuse korras.

OÜ Käsmu Majaka Kalur püügiõigusi kasutas 2022 aastal 4 kutselist rannakalurit.

Ettevõttel on plaanis laiendada tegevust lisa müügitulu teenimise eesmärgil ning hakata pakkuma kalastusturismi teenust.

Osaühingu hooajaline toodang turustatakse peamiselt Käsmu külapoodi ja kohalikku restorani Kaspervik. Külaelanikele on see meeldivaks võimaluseks soetada värskeid kalasaadusi kohapeal nagu vanadel aegadel kaptenite külas. Peamisteks müügiartikliteks on lõhe, ahven, siig, lest, koger, räim ja ümarmudil.

Seisuga 31.12.2022 osaühingul töötajaid ei olnud, samuti ei arvestatud juhatusele tasusid.

OÜ Käsmu Majaka Kalur lõpetas 2022. majandusaasta kasumis 36 226 euroga. Juhatuse hinnangul on osaühingu omakapital piisav, et tagada osaühingu jätkusuutlikkus.

Juhatuse liige

KÄSMU MAJAKA KALUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.