Rohkema info nägemiseks:

ACINO ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5992; jälgijaid - 9. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ACINO ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

ACINO ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 5992 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

I.

Peamised tegevusalad ja teenused

Acino Estonia OÜ peamisteks tegevusaladeks on ravimite ja toidulisandite pakendamine ja müük (EMTAK 21101 põhifarmaatsiatoodete tootmine) ning pakendamisteenuste osutamine.

Ettevõte tegutseb aadressil Jaama 55B Põlva. Ravimitehas käivitus esmakordselt 24. septembril 1992.

Acino Grupp omandas tehase 31. oktoobril 2016. Acino on Šveitsi ravimikontsern peakorteriga Zürichis ning omab ravimitehaseid Šveitsis, Ukrainas ja Lõuna-Aafrikas. Müügiorganisatsioonid asuvad kiiresti arenevatel turgudel Lähis-Idas, Aafrikas, Kesk-Ameerikas ja SRÜ riikides.

15. veebruaril 2022 omandas 100% Acino ravimikontserni aktsiatest investeerimisfond ADQ Abu

Dhabist (Araabia Ühendemiraadid).

II.

Tegevuskeskkonna areng ja Acino positsioon

Acino Estonia OÜ omab Ravimiameti poolt väljastatud ravimite tootmise ja hulgimüügi tegevusluba ning GMP ehk headele tootmistavadele vastavuse sertifikaati. Samuti on ettevõttel Põllumajandus- ja

Toiduameti tegevusluba toidulisandite pakendamiseks. Pikaajaline tegutsemiskogemus ning vastavate tegevuslubade ja sertifikaatide omamine võimaldab teostada Euroopa Liidu nõuetele vastavat ravimite ja toidulisandite pakendamist konkurentsivõimelistel tingimustel korporatsioonisiseselt ning samuti teenusepakkujana kolmandatele osapooltele. Täna on tehasel neli toimivat koostöölepingut ravimite pakendamiseks. Viimastel aastatel on suurenenud Põlva tehasele suunatud hinnapäringute hulk pakendamisteenuse osutamiseks, seda tänu korporatsiooni aktiivsele CMOL-i (Contract Manufacturing & Out-licensing) turundustegevusele.

-

Põlva tehases asuvad ka mitmed Acino korporatiivsed funktsioonid ning Šveitsi tehaste tugi funktsioonid.

Acino Estonia on üks suuremaid ettevõtteid Põlva linnas ning tunnustatud ja usaldusväärne tööandja

Lõuna-Eestis. Acino pakub tööd 100-le töötajale.

Acino grupp tegutseb kolmes ärisegmendis: 1) toodete müük ja turundus valitud strateegilistel turgudel; 2) väljalitsentseerimine (outlicensing); 3) lepinguline tootmisteenuse osutamine.

Acino grupi valitud sihtturgudel tegutsemisel ning oma turupositsiooni tugevdamiseks pidevalt tõusva hinnasurve tingimustes toob kaasa vajaduse tootmistegevuse ümberkorraldamiseks ning suure käsitöömahuga tegevuste (sh pakendamine) Šveitsi tehastest väljatoomiseks. Euroopa Liidu nõuetele vastav pakendamistehas Põlvas on sellel eesmärgil sobiv alternatiiv.

Hooajalist mõju äritegevusele pole, välja arvatud regulaarne suvine kollektiivpuhkus tootmises, mis vähendab ajutiselt ja planeeritult tootmismahtusid ja seeläbi ka käivet.

Acino Estonia osaleb pakendiringluses vastavalt seadusele. Teeme olulisi lisapingutusi, et jätkusuutlikkusse panustada veelgi enam. Suures osas lähevad meie sissetulevad pakendid taaskasutusse: me saadame neid tarnijale tagasi, müüme edasi uuesti kasutamiseks teistel eesmärkidel või suuname ümbertöötlusesse.

Acino Estonia OÜ

Jaama St. 55B 63308 Põlva, Estonia

Phone +372 7998 100 www.acino.swiss

Registry code 14072902

ACINO ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.