Rohkema info nägemiseks:

BLUEWORKS (NORDICS) OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 577; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BLUEWORKS (NORDICS) OÜ kohta arvamuslugu!"

BLUEWORKS (NORDICS) OÜ hetkeolukord

Juba 577 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Blueworks (Nordics) OÜ, edaspidi Ettevõte, loodi 2016. aastal ja alustas aktiivset tegevust 2018.

aastal. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks on SAP süsteemide konsultatsioonid ja tugiteenused, keskendudes Application Lifecycle Management teemadele. Ettevõtte varasem ametlik nimi, blueworks Estonia OÜ, muudeti 2020. aastal.

Application Lifecycle Management toetab kogu tarkvara elutsüklit, mida üks ettevõte vajab oma äritegevuse tõhusaks juhtimiseks. See hõlmab protsesside modelleerimist, projektijuhtimist, muudatuste juhtimist, testimise juhtimist ja käitamist. Selleks kasutame kahte SAPi tööriista - SAP

Solution Manager ja SAP Cloud ALM.

SAP Solution Manager hooldus lõppeb 2027. aastal. SAP Cloud ALM'il on sarnased funktsioonid, kuid see ei ole otsene järeltulija. Oleme muutnud oma fookuse SAP Cloud ALM'ile ja viinud oma olemasolevad tugikliendid uuele pilveplatvormile üle. Meie eesmärk on toetada ja pakkuda teenuseid selle uue tööriista alusel, kuid jätkame ka vana lahenduse klientide toetamist seni, kuni selleks on vajadus. Oleme loonud kaubamärgi alm360, et pakkuda oma klientidele kõiki neid erinevaid teenuseid.

Ettevõtte eesmärgid Eestis on toetada blueworks grupi tegevust Šveitsis tõhusa meeskonna abil.

Samuti luua Eestis turg ja pakkuda teenuseid uutele Skandinaavia klientidele. Uue teemana tõime välja alm360.Hub toote arenduse. Selle toote eesmärk on ühendada ja integreerida erinevaid tööriistu, mida klient võib oma IT süsteemides kasutada, SAP Cloud ALM'iga.

SAP on Saksa tarkvarafirma, mis pakub tarkvararakendusi ja tuge igas suuruses ettevõtetele kogu maailmas. Tänu järjepidevatele uuenduslikele lahendustele on SAP kasvanud maailma turuliidriks.

SAPi müügiesindused ja tarkvaraarenduskeskused asuvad rohkem kui 50 riigis üle maailma. Lai

SAPi tarkvaravalik võimaldab ettevõtetel rakendada SAP'i lahendustega täielikku äritegevuse funktsionaalsust ja saada kasu vastavate majandusvaldkondade juhtivate ettevõtete praktilistest kogemustest.

Ettevõtte 2023 aasta müügitulu oli 307587 eurot ja 2022. aasta müügitulu oli 272 141 eurot

BLUEWORKS (NORDICS) OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.